Δυο ξένοι: Το περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ο Αίας Μανθόπουλος (Photos)
Showbiz

Δυο ξένοι: Το περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ο Αίας Μανθόπουλος (Photos)

Μετά από χρόνια επέστρεψε και πάλι στη μικρή οθόνη μέσα από το ρόλο του «Εμίρ» στο Κόκκινο Ποτάμι αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Αίαντα Μανθόπουλο στους Δυο Ξένους

Ο ηθοποιός μιλά στο TvΈθνος μιλά για τον ρόλο του Εμίρ στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» και θυμάται δουλείες που αγάπησε αλλά και αστεία περιστατικά που του συνέβησαν μετά την ατάκα «βρε Αία! Βρε Αία!» στους «Δύο ξένους».

Έχετε παίξει σε πολλά σίριαλ στην τηλεόραση. Ποιον ρόλο σας απ' όλες αυτές τις σειρές στις οποίες έχετε πάρει μέρος κρατάτε στη μνήμη σας και τον θυμάστε με νοσταλγία; «Έχω κάνει τουλάχιστον τριάντα σίριαλ στην τηλεόραση και έχω συμμετάσχει επίσης και σε σειρές στο εξωτερικό. Κοιτάξτε, όλους τους ρόλους που έχω παίξει στην τηλεόραση τους αγαπώ. Τι να πρωτοθυμηθώ. Από το βραβείο που πήρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με την ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη μέχρι τις αλησμόνητες και σημαντικές συνεργασίες με την Τζένη Καρέζη και τον Σταύρο Παράβα. Βέβαια στη μνήμη μου κρατώ την αξέχαστη ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου «βρε, Αία! Βρε, Αία!» από τη σειρά «Δύο ξένοι». Πραγματικά με χαρακτήρισε αυτός ο ρόλος του Αίαντα»

Από τη συμμετοχή σας στους «Δύο ξένους» τι αναμνήσεις έχετε;

«Στη συγκεκριμένη σειρά πέρασα τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Δεν θα ξεχάσω μια μέρα, τότε που παιζόταν το σίριαλ, ήμουν στη Λεωφόρο Μεσογείων σταματημένος με το αυτοκίνητο μου και ξαφνικά ακούω να φρενάρει ένα αυτοκίνητο δίπλα μου και βλέπω από τα παράθυρα να βγάζουν όλοι τα κεφάλια τους και να φωνάζουν ρυθμικά «βρε, Αία! Βρε, Αία!». Πραγματικά γινόταν ένας χαμός τότε με το σίριαλ αλλά και με τη συγκεκριμένη ατάκα»

Στην τηλεόραση τι παρακολουθείτε; «Μόνο ειδήσεις βλέπω, ειδικά αυτό το διάστημα»

Ενοχλείστε όταν αναφέρονται στην προσωπική σας ζωήΑπό τη στιγμή που έγινα ηθοποιός κατάλαβα ότι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάποτε μου αρέσει, κάποτε όχι»

Νιώσατε πιεσμένος απ' όσα έβγαιναν κατά καιρούς στη δημοσιότητα; «Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα όταν είδα να παίζονται fake news. Να απομονώνονται φράσεις και να βγαίνει άλλο νόημα από αυτά που έλεγα»

Έχετε μετανιώσει για κάτι που έχετε πει στο παρελθόν; «Οχι, δεν έχω πει κάτι που να έβλαψε ή να έθιξε κάποιον. Ούτε έκανα κακό σε κανέναν, γιατί να μετανιώσω; Ειδικά όταν βρίσκεσαι εν αμύνη απέναντι σε συκοφάντες, γιατί να μετανιώσω για το δίκιο μου;», δήλωσε ο ηθοποιός στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved