Κορονοϊός: Αποκλειστικό: Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει στο gossip-tv για την υγεία εκείνης και του Σάκη!
Showbiz

Κορονοϊός: Αποκλειστικό: Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει στο gossip-tv για την υγεία εκείνης και του Σάκη!

Πριν λίγα λεπτά ο Σάκης Τανιμανίδης κοινοποίησε ότι έχει όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού, μέσα από post στο Instagram.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής αποφάσισε να γνωστοποιήσει στο κοινό που τον ακολουθεί ότι εδώ και δύο ημέρες έχει όλα τα συμπτώματα, ενώ μάλιστα αυτήν την ανακοίνωση την έκανε με μια φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την σύζυγό του.

Το gossip-tv επικοινώνησε με τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία με ευγένεια μας ενημέρωσε τόσο για την κατάσταση της υγείας της όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη:

«Είμαι πολύ καλύτερα. Ευτυχώς έχουν περάσει και τα δέκατα και οι έντονοι πόνοι που είχα στο σώμα. Δόξα τω Θεώ το περνάω ελαφριά και ελπίζω για το καλύτερο. Για όλους μας. Έκανε κι ο Σάκης πυρετό. Λίγο πιο πολύ από εμένα. Κι ο γιατρός μας το επιβεβαίωσε, ότι έχει όλα τα συμπτώματα. Όμως, αισθάνεται καλύτερα σήμερα. Οπότε, και οι δύο είμαστε καλά δόξα τω Θεώ».

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να δώσει και τη δική της συμβουλή σε εμάς και τους συμπολίτες μας, λέγοντας: «Να προσέχετε και να προστατεύεστε».

Εμείς να τους ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να επισημάνουμε στους πολίτες, ότι το #μένουμεσπίτι δεν αποτελεί ένα trend, αλλά μια πρωτοβουλία που θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του ιού που έχει χτυπήσει πλήθος κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved