Ελληνίδα τραγουδίστρια σκέφτεται τον γάμο και την απόκτηση παιδιών εν μέσω κορονοϊού (photos)
Showbiz

Ελληνίδα τραγουδίστρια σκέφτεται τον γάμο και την απόκτηση παιδιών εν μέσω κορονοϊού (photos)

Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι τόσο ερωτευμένη που κάνει σχέδια γάμου και δημιουργίας οικογένειας εν μέσω κορονοϊού

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και ο υπόλοιπος κόσμος να περνάει μια υγειονομική κρίση, μπορεί να περιοριζόμαστε στα σπίτια μας, αλλά το μόνο που δεν μπορούμε να περιορίσουμε είναι τα όνειρα των ανθρώπων.

Έτσι και η Ελληνίδα τραγουδίστρια στην οποία αναφερόμαστε κάνει όνειρα να ενώσει τη ζωή της με τον άντρα που αγαπά!

Τον άντρα αυτόν τον γνώρισε το καλοκαίρι του 2019 από μια κοινή φίλη.
Ωστόσο δεν υπήρξε έρωτας από την πρώτη ματιά!

Η ίδια έχει ένα καλλίγραμμο κορμί με ιδανικές αναλογίες, ενώ ο αντρικός πληθυσμός τρελαίνεται να τη βλέπει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάρει συχνά πυκνά εικόνες με sexy διάθεση, οι οποίες δεν περνούν απαρατήρητες, αφού τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Και εκείνος από την πλευρά του έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί αφού το επάγγελμά του δεν τον αφήνει - και να θέλει – να χαλαρώσει, ενώ κατά γενική ομολογία δεν είναι μόνο το κορμί που κάνει αυτόν τον άντρα θελκτικό αλλά και το πρόσωπό του!

Η όμορφη καλλιτέχνιδα που εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με την ηθοποιία έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για το πως αντιμετωπίζει την κριτική

«Μπορεί να έχεις περάσει μια δύσκολη ημέρα, να έχεις τσακωθεί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, και όταν δεις ένα αρνητικό σχόλιο να σου «τα σκάσει» πολύ άσχημα. Αλλά σε γενικές γραμμές προσπαθώ να μην επηρεάζει η προσωπική μου κατάσταση τον τρόπο που θα απαντήσω σε κάποιον. Είναι απλώς μια άποψη ενός ανθρώπου που δεν με ξέρει» ενώ υπογράμμισε…


Διαβάστε τη συνέχεια και την αποκάλυψη της τραγουδίστριας στην gallery που ακολουθεί



Σχετικά με τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας δεν απέκλεισε τίποτα, αφού παραδέχτηκε ότι το σκέφτεται: «Σκέφτομαι τον γάμο περισσότερο απ’ όταν ήμουν μικρότερη. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να το σχεδιάσεις, γιατί φεύγει η μαγεία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω σχέδια γάμου και τι θέλω να φορέσω. Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία» ομολόγησε στη Real και αναφέρθηκε και στην απόκτηση παιδιού:

«Το ένα πάει με το άλλο. Όσο μου περνάει από το μυαλό ο γάμος μού περνάει και το παιδί. Είναι αυτό που ονομάζουμε αλλαγή ζωής» τόνισε και ξεκαθάρισε δεν θα παντρευόταν κρυφά. «Δεν νομίζω ότι θα το έκανα αυτό, γιατί θα ήθελα να έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τους δικούς μου ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved