Το σπίτι τους στο Αίγιο είναι... παράδεισος! Στηρίζουν το «Μένουμε σπίτι» και εμείς το χαζεύουμε
Showbiz

Το σπίτι τους στο Αίγιο είναι... παράδεισος! Στηρίζουν το «Μένουμε σπίτι» και εμείς το χαζεύουμε

Μένουμε σπίτι: Ο Νίκος Αναδιώτης και η σύζυγός του, Βασιλική Σταματοπούλου είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και μπορεί και οι δυο είναι αναγνωρίσιμα πρόσωπα όμως έχουν φροντίζει να διατηρήσουν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.

Αυτές τις μέρες οι δυο τους μαζί με τα παιδιά τους, στηρίζουν το «Μένουμε σπίτι» ώστε να βάλουν κι εκείνοι ένα λιθαράκι στη μη περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού.

Ο ηθοποιός μάλιστα είναι εθελοντής αιμοδότης και πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία από την επίσκεψη του σε κέντρο αιμοδοσίας.

«Δοξάζω Τον ΘΕΟ που μου επιτρέπει να είμαι εθελοντής αιμοδότης . Αν Εσύ δεν μπορείς δεν πειράζει , υπάρχει τρόπος να βοηθήσεις κάποιον ασθενή που το έχει ανάγκη . Μία σου Ευχή γι'αυτον μπορεί να έχει Αξία περισσότερη και από την αιμοδοσία!», έγραψε στη λεζάντα.


Το ζευγάρι πριν αρκετό καιρό πήρε την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στο Αίγιο.

«Θα ήταν δυσκολότερο να πάρουμε μια τέτοια απόφαση αν δεν γνωρίζαμε πώς είναι η ζωή στην επαρχία και ποιοι οι ρυθμοί της. Επίσης, το ότι υπάρχει βοήθεια από τις γιαγιάδες το κάνει ακόμη πιο ιδανικό.

Για εμάς μπορεί να μην είναι το ίδιο αλλά δεν θα το άλλαζα. Δεν θα κερδίζαμε κάτι περισσότερο στην Αθήνα! Τώρα, αν σε διαφορετικές συνθήκες -που θα είχα περισσότερα λεφτά και θα μέναμε σε ένα προάστιο των Αθηνών με κάποιες ανέσεις- δεν θα φεύγαμε», είχε πει ο ηθοποιός μιλώντας στο gossip-tv.gr.

Με αφορμή τις στιγμές που περνούν στο σπίτι, όπως όλοι άλλωστε, συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες που μας έκαναν να το χαζέψουμε!

Δες το κι εσύ στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved