Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θυμάται τους Απαράδεκτους! «Θυμάμαι την ανείπωτη χαρά...»
Showbiz

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θυμάται τους Απαράδεκτους! «Θυμάμαι την ανείπωτη χαρά...»

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του με ενθουσιασμό για τον ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς», αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας ενώ αναφέρεται στη συμμετοχή του σε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, τους «Απαράδεκτους»

Ποιο είναι, κατά τη γνώμη σας, το μυστικό επιτυχίας του «Καφέ της Χαράς»;


«Το μεγάλο μας όπλο είναι το κείμενο, που ήταν και συνεχίζει να είναι υπέροχο. Πάνω σε αυτό στηριζόμαστε και ψάχνουμε τη μανιέρα του ρόλου μας»

Το «Καφέ της Χαράς» θα συνεχιστεί και του χρόνου; «Ναι, μας έχουν πει ότι θα συνεχιστεί»


Ο κόσμος σας γνώρισε μέσα από τους «Απαράδεκτους». Τι είναι αυτό που σας έρχεται στο μυαλό από εκείνη την εποχή; «Θυμάμαι την ανείπωτη χαρά για την υπέροχη αυτή σειρά, την αφέλεια που είχαμε και συνάμα την ικανοποίηση που νιώθαμε για αυτό που κάναμε. Δεν μας ένοιαζαν ούτε τα λεφτά ούτε τα νούμερα τηλεθέασης. Ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και ήμασταν χαρούμενοι»


Σε ό,τι αφορά τα κασέ των ηθοποιών, παραμένουν χαμηλά, όπως λέγεται, ακόμη και σήμερα που η μυθοπλασία είναι στα πάνω της; «Δεν είναι στα πάνω της. Απλώς γίνονται σειρές. Δεν σημαίνει όμως, επειδή γίνονται σειρές, ότι και οι αμοιβές είναι υψηλές. Οι αμοιβές των ηθοποιών είναι μέτριες. Όπως είναι, άλλωστε, σε όλα τα επαγγέλματα. Η κρίση παραμένει και είναι εδώ»


Η επιτυχία μιας σειράς δεν έχει να κάνει και με τις δικές σας απολαβές; «Οι δικές μας απολαβές είναι συγκεκριμένες. Δεν σημαίνει ότι αν η σειρά κάνει μεγαλύτερη θεαματικότητα θα πάρουμε περισσότερα χρήματα. Οι αμοιβές μας είναι αυτές που συμφωνήσαμε από την αρχή και δεν αλλάζουν», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved