Αποκλειστικό: Π. Ραφαηλίδης: «Αφού βγήκε ότι η Φαίη είναι θετική στον κορονοϊό μπήκα σε καραντίνα»
Showbiz

Αποκλειστικό: Π. Ραφαηλίδης: «Αφού βγήκε ότι η Φαίη είναι θετική στον κορονοϊό μπήκα σε καραντίνα»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ήταν ο τελευταίος καλεσμένος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν το τελευταίο πρόσωπο που παραχώρησε συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά -ζωντανά στο πλατό της εκπομπής- πριν η παρουσιάστρια ανακοινώσει δημόσια ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον τραγουδιστή, ο οποίος μας μίλησε ευγενικά και μας αποκάλυψε ότι έχει μπει αυτόβουλα σε καραντίνα: «Δεν έχω κάνει test για τον κορονοϊό. Αφού βγήκε ότι η Φαίη είναι θετική στον κορονοϊό μπήκα αυτομάτως σε καραντίνα. Είμαι στο σπίτι και σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα τις βγάλω έτσι. Αν παρουσιαστεί κάποιο σύμπτωμα θα κάνω test. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Το πιθανότερο είναι να μην έχω “πάρει” τίποτα αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω γιατί σε περίπτωση που του έχω, ακόμη κι αν δεν έχω σύμπτωμα, μπορεί να το μεταδώσω κάπου και κάποιος εξαιτίας μου να περάσει πολύ δύσκολα».

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μας είπε ακόμη αν έχει επικοινωνήσει με την παρουσιάστρια τηλεφωνικά, και υπογράμμισε ότι εκείνη κι οι συνεργάτες της ήταν απόλυτα υπεύθυνοι και προσαρμοσμένοι στους νέους κανόνες επαφής: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει. Η μόνη επικοινωνία που είχαμε ήταν όταν έκανε την ανακοίνωση στο Instagram, όπου τής ευχήθηκα. Το καλό με τη Φαίη την Παρασκευή (13/3/2020) -όταν βρέθηκα στην εκπομπή της- είναι ότι δεν ακούμπησε ο ένας τον άλλον. Υπήρχε γενικά ένα κλίμα υπευθυνότητας από όλους και χαιρετιόμασταν στον αέρα. Δεν την ακούμπησα καν την κοπέλα. Απλώς στάθηκε δίπλα μου για περίπου δέκα λεπτά όση ώρα τραγουδούσα. Και αυτός είναι ο λόγος που μπήκα σε καραντίνα».

Ο τραγουδιστής μας είπε ότι βρίσκει πράγματα να κάνει στο σπίτι, ενώ έχει και την συντροφιά του σκύλου του, που είναι πολύτιμη τη δεδομένη στιγμή: «Όπως όλος ο κόσμος βρίσκω κι εγώ πράγματα να κάνω. Προσπαθώ να αποφύγω το πολύ φαγητό, γιατί είναι παγίδα. Γυμνάζομαι, βλέπω ταινίες και σειρές. Βλέπω τον τοίχο (Γέλια). Χαλαρώνω με βιντεάκια από το youtube, ή σκέφτομαι κάποιο τραγούδι. Έχω και την παρέα του σκύλου μου κι όλα καλά».

  • Σκοπός του συγκεκριμενου κειμένου δεν είναι σε καμία περίπτωση η κινδυνολογία ή η στοχοποίηση οποιουδήποτε έχει διαπιστωθεί ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Μένουμε μακριά από ανθρωποφαγικά συναισθήματα για το καλό όλων μας και Μένουμε Σπίτι.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved