Χατζίδου – Παύλου: Αυτός είναι ο λόγος που είπαν το «ναι» στο J2US (Photos)
Showbiz

Χατζίδου – Παύλου: Αυτός είναι ο λόγος που είπαν το «ναι» στο J2US (Photos)

Zευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στο γυαλί πλέον μέσω του «J2US». Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούν για την απόφασή τους να πάρουν μέρος στο λαμπερό τάλεντ σόου του Open.

«Just the 2 of Us» στο Open. Πώς ήρθε η πρόταση και τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι»;
Ελένη Χατζίδου: Η πρόταση ήταν εξαρχής να συμμετάσχουμε ως ζευγάρι. Ηθελαν να ακούσουν αρχικά τον Ετεοκλή. Εφόσον ήταν ΟΚ από την παραγωγή, το σκεφτήκαμε και εμείς αρκετά. Το μωρό είναι ακόμη πολύ μικρό και χρειάζεται τη φροντίδα μας και αρκετές ώρες παρουσίας μας στο σπίτι. Το «J2US» είναι ένα πρόγραμμα με αρκετές απαιτήσεις, καθώς δεν είναι μόνο το σόου αλλά και οι πρόβες που απαιτούνται. Στην αρχή ήμασταν κάπως επιφυλακτικοί. Μετά το ξανασυζητήσαμε, βάλαμε και ένα οικογενειακό πρόγραμμα και είπαμε να το κάνουμε.
Ετεοκλής Παύλου: Οι προκλήσεις ανέκαθεν μου άρεσαν. Αυτό που μέτρησε για να πω το «ναι» ήταν μεταξύ άλλων πως ήθελα να γνωρίσω λίγο καλύτερα τον χώρο που κινείται η γυναίκα μου. Είναι και αυτός ένας τρόπος να γνωρίσεις πιο καλά τον άνθρωπό σου.


Πώς τα πας μέχρι στιγμής με τα μαθήματα που σου κάνει η Ελένη;
Ε.Π.: Το προσπαθώ πολύ και δουλεύω σκληρά. Η Ελένη είναι εξαιρετική ως δασκάλα. Προσπαθεί να μου μεταδώσει αυτά που ξέρει όσο καλύτερα μπορεί. Προσπαθώ και εγώ να τα κατανοήσω.
Ε.Χ.: Προσπαθεί και μόνος του τις ώρες που δεν κάνουμε μαζί πρόβες. Το πήρε από την αρχή πολύ ζεστά. Ναι μεν πάμε να διασκεδάσουμε, αλλά ό,τι κάνουμε θέλουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε.


Ετεοκλή, πριν από το σόου είχες κάποια σχέση με το τραγούδι; Τραγουδούσες σε μια παρέα ή έστω στο μπάνιο;
Ε.Π.: Οχι, πουθενά (γέλια). Είναι η πρώτη μου φορά. Δεν το έχω κάνει ούτε καν για πλάκα.


Πώς επιλέξατε τον «Χορό» των Onirama; Το τραγούδι της πρεμιέρας του σόου;
Ε.Χ.: Είναι ένα κομμάτι που το ξέρουν όλοι. Πολύ χαρούμενο και διασκεδαστικό. Ηθελα βέβαια να δω και αν ταιριάζει στη φωνή του Ετεοκλή. Δεν μας πάνε όλα τα τραγούδια. Εγώ είμαι λαϊκή τραγουδίστρια, αλλά για αρχή ήθελα και εγώ να πω κάτι διαφορετικό. Είδα πως το λέει καλά και λέμε «πάμε μ’ αυτό». Πρόβα με πρόβα πήγαινε ακόμη καλύτερα.


Πείτε μου ένα κομμάτι που θέλετε πολύ να ερμηνεύσετε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του σόου.
Ε.Χ.: Επειδή ο μπαμπάς μου είναι τραγουδιστής του ρεμπέτικου και έχω μεγαλώσει με αυτά τα κομμάτια, θέλω να πούμε κάτι τέτοιο. Μου αρέσουν πολύ, αλλά δεν τα ερμηνεύω στα μαγαζιά όπου εμφανίζομαι γιατί είναι διαφορετικό το ρεπερτόριο. Το έχουμε δοκιμάσει ήδη στο σπίτι.
Ε.Π.: Η ιδέα του ρεμπέτικου με βρήκε πολύ σύμφωνο. Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Είναι μια πρόκληση. Η Ελένη θα διαλέξει τα καλύτερα, είμαι σίγουρος. Με προστατεύει πολύ. Και βέβαια προσπαθεί να με διορθώνει στα λάθη μου.


Ετεοκλή, ποιο τραγούδι της Ελένης είναι το αγαπημένο σου;
Ε.Π.: Ολα! Τα έχω μάθει απ’ έξω. Πριν καν τη γνωρίσω, τη θαύμαζα ως τραγουδίστρια. Πολλές φορές συγκινούμαι όταν μου τραγουδά. Δεν τη θαυμάζω μόνο ως καλλιτέχνιδα. Τη θαυμάζω ως σύζυγο, μητέρα, επαγγελματία. Εχει βρει τη χρυσή τομή στη ζωή της. Κερδίζω πολλά μέσα από αυτό.
Ε.Χ.: Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Και για μένα το ίδιο ισχύει.
Ε.Π.: Δεν έχω καταλήξει αν είναι τελικά πλεονέκτημα ή μειονέκτημα η τόσο μεγάλη ειλικρίνεια που έχει η Ελένη. Λέει πάντα τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Δεν κρύβεται. Θα πει αυτό που νιώθει, την άποψή της.

Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved