Χατζίδου – Παύλου: Τα λόγια αγάπης που μας έκαναν  να ζηλέψουμε (Photos)
Showbiz

Χατζίδου – Παύλου: Τα λόγια αγάπης που μας έκαναν να ζηλέψουμε (Photos)

Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz με την μικρή τους κόρη, Μελίτα – Δήμητρα να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Η ζωή τους μετά τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας απέκτησε άλλο νόημα με το ζευγάρι να έχει βρει την πραγματική χαρά της ζωής. Οι δυο τους σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Tv Έθνος μίλησαν για τη σχέση τους με τόσο τρυφερά λόγια που ζηλέψαμε!

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας η έλευση της µικρής;

Ε.Χ.: Τελείως! Το σπίτι είναι γεµάτο αγάπη! Ηρθε η ολοκλήρωση. Είµαστε οικογένεια.

Ε.Π.: Το παιδί πραγµατικά ολοκληρώνει την οικογενειακή ευτυχία όταν το ζευγάρι είναι καλά µεταξύ του. Οταν δεν υπάρχει η σωστή βάση στη σχέση του ζευγαριού, δεν έρχεται ένα παιδί για να βελτιώσει τη σχέση. Το λέω γιατί πολλοί άνθρωποι σκέφτονται «δεν είµαι καλά µε τον σύντροφό µου, ας κάνουµε ένα παιδί για να έρθουµε πιο κοντά». Πρέπει να είσαι καλά µε τον άνθρωπό σου και όλο αυτό µε την έλευση του παιδιού να µεγαλώσει ακόµη περισσότερο.

Ελένη, έχουµε ακούσει πολλές γυναίκες να µιλούν για την επιλόχειο κατάθλιψη. Εσύ αντιµετώπισες κάποιο πρόβληµα µετά την έλευση της µικρής;

Ε.Π.: Θέλω να πω κάτι σε αυτό το θέµα. Χωρίς να αµφισβητώ τη συγκεκριµένη ιατρική ορολογία θεωρώ πως παίζει µεγάλο ρόλο η συµπεριφορά των αντρών που δεν στηρίζουν τις γυναίκες τους µετά τη γέννηση του παιδιού.

Ε.Χ.: Συµφωνώ. Αν δεν είχα τον Ετεοκλή να είναι συνέχεια δίπλα µου και να µε στηρίζει, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Για παράδειγµα, ο θηλασµός είναι ένα δύσκολο κοµµάτι της µητρότητας. Ισως το πιο δύσκολο. Είναι σηµαντικό να είναι καλά η µαµά, για να είναι καλά και το παιδί.

Ε.Π.: Ο χαρακτήρας της µικρής, όσο έχει διαµορφωθεί σε αυτό το σύντοµο χρονικό διάστηµα, έχει να κάνει και µε την ηρεµία που επικρατεί µέσα στο σπίτι µας. Από την περίοδο της εγκυµοσύνης.

Ε.Χ.: Πράγµατι, έτσι είναι. Μου τα είχε λυµένα όλα και µου έκανε και εκπλήξεις. ∆εν είχαµε ποτέ φωνές και εντάσεις στο σπίτι.

Εχετε τσακωθεί ποτέ σοβαρά κατά τη διάρκεια της σχέσης σας;

Ε.Π.: Οχι. Και όταν θα µου πει η Ελένη ότι κάτι την ενοχλεί, προσπαθώ να το λύσουµε. ∆εν αφήνω να υπάρξει κλιµάκωση για να προκύψει µεγάλος τσακωµός.

Ε.Χ.: ∆εν κρατάµε επίσης µέσα µας πράγµατα, ώστε στη συνέχεια να προκύψει «έκρηξη». Συζητάµε το όποιο ζήτηµα από την αρχή που θα προκύψει.

Ετεοκλή, έχεις µιλήσει πολλές φορές και για τον πυροβολισµό που δέχθηκες, µε αποτέλεσµα να χάσεις το πόδι σου. Αλλαξε ολοκληρωτικά η κοσµοθεωρία σου έπειτα από αυτό το γεγονός;

Ε.Π.: Αλλαξαν τα πάντα. Σε κάθε άνθρωπο πιστεύω ότι υπάρχει ένα συµβάν το οποίο τον κάνει να αναθεωρήσει τα πάντα στη ζωή του. Σε µένα ήταν το ατύχηµα. Ηταν δυσάρεστο, αλλά από εκεί και µετά ξεκινά µια δεύτερη ζωή και αυτό το βιώνω τώρα πιο έντονα µε την Ελένη και την κόρη µας.

Ρατσισµό βίωσες ποτέ;

Ε.Π.: Οχι. Το συµβάν από µόνο του αντικειµενικά είναι ένα πρόβληµα. Από εκεί και πέρα αν θα το κάνεις να φαίνεται µηδαµινό ή τεράστιο στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου. Εγώ δεν το επέτρεψα αυτό. Κάποια σχόλια ή κάποια βλέµµατα δεν τα θεωρώ ρατσιστικά. Καλώς ή κακώς κάτι στην εικόνα µπορεί να ξενίζει ακόµη αυτόν που έχεις απέναντί σου. Είµαι άνετος. Ακόµη και στο να συζητώ το θέµα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved