Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η δήλωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη που θα συζητηθεί!
Showbiz

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η δήλωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη που θα συζητηθεί!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μια δήλωση για την σειρά του Alpha στην πρωταγωνιστούσε και δεν θα δουν με καλό μάτι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συνεχίζουν να παίζουν σε αυτή έκανε σε συνέντευξή της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε φέτος να δοκιμαστεί σε ένα είδος που δεν είχε ξανακάνει, το μιούζικαλ. Ήταν η Μαμά Μόρτον στο «Σικάγο» που ανέβαινε στο Ολυμπία από τον Γιάννη Κακλέα πριν το κατεβάσει ο κορονοϊός.

Από εδώ και πέρα η Δάφνη Λαμπρό­γιαννη θα ήθελε να ασχοληθεί περισσό­τερο με τα κλασικά έργα. Το καλοκαίρι θα περιοδεύσει με την «Γκόλφω» (πα­ραγωγής του ΚΘΒΕ) σε διασκευή του Χρήστου Παπαδημητρίου, με πέντε ηθοποιούς για όλους τους ρόλους, «σαν μια ανάγκη επιστροφής στην αθωό­τητα».

Και καταλήγει: «Έχω βαρεθεί και ως θεατής και ως ηθοποιός αυτό που λέμε πρωτοπορία, έχω βαρεθεί τη Γερμανία. Ελλάδα είμαστε. Γινό­μαστε όλο και πιο αμόρφωτοι και όλο και πιο μαϊμούδες. Και κανείς πια δεν λέει μια ιστορία».

Υστέρα από μία πενταετία στην επι­τυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχί­ζεις την μουρμούρα», η ηθοποιός απο­φάσισε να μη συνεχίσει. Ήθελε κότσια;

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:



Γιατί, όπως εξηγεί, «μετά από πέντε χρόνια κουράζονται τα πράγματα και δεν μπορεί να γραφτεί κάτι καινούρ­γιο, με ποιότητα, στην Ελλάδα του­λάχιστον. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες».

Και δεν το μετάνιωσε κα­θόλου. Την κούρασε η δημοσιότητα; «Με τα σίριαλ που έχω παίξει και τις επαναλήψεις τους, και ποτέ να μην ξαναπαίξω στην τηλεόραση, η έκθεση δεν θα τελειώσει. Δεν είναι όμως αυτό το κριτήριo. Απλώς θα προτιμούσα να σκεφτόμασταν λίγο περισσότερο τι σημαίνει ότι εκτίθεται κάποιος όταν παίζει στην τηλεόραση, ειδικά κωμω­δία, και το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε έναν κωμικό ηθοποιό. Καταλαβαίνω πώς γίνεται αλλά εμένα με ζορίζει πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved