Χρανιώτης: Συγκινεί με το μήνυμά του για τον κορονοϊό! Δες τι κάνει μέσα στο σπίτι με τη γυναίκα του
Showbiz

Χρανιώτης: Συγκινεί με το μήνυμά του για τον κορονοϊό! Δες τι κάνει μέσα στο σπίτι με τη γυναίκα του

Μένουν σπίτι και ακολουθούν ακριβώς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα που είναι πέντε μηνών έγκυος.

Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί παραμένει στο σπίτι λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊου και προσπαθούν να περνούν ευχάριστα το χρόνο του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram γράφοντας τα εξής: «Όρθιοι, ακουμπώντας στους τοίχους, απαγγέλλοντας στίχους, γυμνοί ή ντυμένοι, μόνοι ή δεσμευμένοι, παράλογα ή ελαφρώς ερωτευμένοι, καθισμένοι κοιτώντας τον ήλιο, το φεγγάρι, την νύχτα,ευτυχισμένοι, μερικές φορές ίσως θλιμμένοι, γελώντας, μειδιώντας ή και συνωφριομένοι, παλικαρίσια, ζωντανοί είμαστε ακόμα ω ρε κι όχι πεθαμένοι, μένουμε σπίτι και γουστάρουμε γιατί έτσι είναι η φάση τώρα .Μη δεδομένη...Μένουμε σπίτι κι ότι προκύπτει, ευχάριστα μας δίνει. Και μας παίρνει #μένουμε_σπίτι #γουσταρουμε #ζουμε #ελπιζουμε #προσευχομαστε #εργαζομαστε #σκεπτομαστε #αγαπαμε #χορεύουμε #παιζουμε #τραγουδαμ».

Η δε Γεωργία Αβασκαντήρα το έχει ρίξει στη μαγειρική και στα smoothie μιας και έχει κλείσει και τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Δείτε πώς περνάνε μέσα στο σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved