Ασημακοπούλου – Τσιρίλο: Ανησυχία για την οικογένειά τους στην Ιταλία: «Ζουν δραματικές στιγμές…»!
Showbiz

Ασημακοπούλου – Τσιρίλο: Ανησυχία για την οικογένειά τους στην Ιταλία: «Ζουν δραματικές στιγμές…»!

H Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο μένουν σπίτι με την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια, προκειμένου να μην νοσήσουν από τον κορονοϊό!

Το ζευγάρι μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ιταλία μιας και η οικογένειά του Μπρούνο βρίσκεται στην Ιταλία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είπε: «Στην αρχή όλοι οι Ιταλοί πίστευαν ότι είναι κάτι απλό και τώρα κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… Οι δικοί μου είναι όλοι καλά»! Και η Έλενα τόνισε: «Η πεθερά μου έχει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι. Φοβάται. Έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να έχει τρόφιμα στο σπίτι της, αλλά και ο μικρότερος γιος της βγαίνει για λίγο, με μάσκα και γάντια, όταν χρειάζονται κάτι…»!

Ο Μπρούνο δήλωσε: «Βγαίνεις από το σπίτι με ειδική άδεια, γιατί στον δρόμο υπάρχει αστυνομία. Στο σούπερ μάρκετ μπορεί να πάει μόνο ένα άτομο από την οικογένεια και όχι μόνο για να πάρει ένα πράγμα, αλλά πολλά πράγματα…»!

Και τόνισε η Έλενα:«Όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Μπρούνο μας λένε ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος: έβγαιναν ενώ τους έλεγαν να μείνουν στο σπίτι και τώρα ζουν δραματικές καταστάσεις. Μας λένε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με εκείνους» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved