Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα διαφορετικά γενέθλια της αδελφής της και το μήνυμα: «Δεν μπορώ, κλαίω»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα διαφορετικά γενέθλια της αδελφής της και το μήνυμα: «Δεν μπορώ, κλαίω»

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων αλλά λίγο περισσότερο στη ζωή κάποιων άλλων. 

Όπως αυτή της Κωνσταντίνας Μιχαήλ η οποία σε ένα μήνυμα-ξέσπασμά της στο twitter, αποκάλυψε τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες η οικογένειά της γιόρτασε φέτος τα γενέθλια της αδελφής της Δώρας, στην οποία η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία.

«Δε μπορώ κλαίω: η αδελφή μου έχει γενέθλια, σβήνουμε κεριά από την κάμερα, και φιλάω την οθόνη, η μάνα μου δεν έχει τέτοια τεχνολογία και την έχουμε βάλει ανοιχτή ακρόαση, και ο μπαμπάς μας 6 μήνες «φευγάτος» μας κοιτάει από ψηλά! #Covid_19 #μενουμεστοσπιτι» έγραψε η ηθοποιός στο μήνυμά της, δείχνοντας... απελπισμένη. Η απελπισία της είναι εμφανής και σε άλλο μήνυμά της στο οποίο αναφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και έχει αρχίσει να τρώει πολύ.

Λογική η αγανάκτησή της από τον εγκλεισμό της αν αναλογιστεί κανείς πως η αδελφή της Δώρα, είναι ένας από τους πιο δικούς της ανθρώπους και προφανώς είχε στο μυαλό της να γιορτάσουν αλλιώς αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα των γενεθλίων της. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της για τη σχέση της με την αδελφή της: «Έκανα παρέα με την αδελφή μου, Δώρα, που είναι το alter ego μου. Εκείνη ανέκαθεν ήθελε να κάνει οικογένεια και την έκανε... Η αδελφή μου δεν έκανε τις δικές μου παλαβομάρες».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της ηθοποιού και φωτογραφίες της με την αδελφή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved