Χριστίνα Βραχάλη: «Δεν είμαι υπέρ του φλερτ μέσω του Διαδικτύου προτιμώ το δια ζώσης»
Showbiz

Χριστίνα Βραχάλη: «Δεν είμαι υπέρ του φλερτ μέσω του Διαδικτύου προτιμώ το δια ζώσης»

Χριστίνα Βραχάλη: Επιχειρεί να τραγουδήσει στο J2US και παρόλο που η αδερφή της έχει καλλιτεχνική φλέβα (η Ελεάνα Βραχάλη – στιχουργός πολλών επιτυχιών) εκείνη τα πάει καλύτερα στο Total Football

Εχει τον τρόπο να κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Η Χριστίνα Βραχάλη είναι από τα εξαιρετικάπαιδιά του χώρου, είναι ένα πλάσμα που πορεύεται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.


Αλήθεια, πώς βιώνεις τις τελευταίες σεζόν την παρουσίαση μιας αθλητικής εκπομπής (
Total Football) ως κεντρική παρουσιάστρια;
Όπως βιώνω κάθε λεπτό στη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια. Με σεβασμό, αγάπη και ευγνω­μοσύνη. Περνάω πολύ καλά στο πλαίσιο αυτής της όμορφης οικογένειας που έχω δημιουργήσει στο Οpen, νιώθω ασφάλεια και ηρεμία. Είμαι τυχερή.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις;
Ο εαυτός μου, κατά βάση. Και η τελειομανία που σας εγγυώμαι, δεν οδηγεί πουθενά. Μόνο σε ψυχαναγκασμό και άγχος.

Μετρώντας πολλά χρόνια στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, υπήρξαν στιγμές που δέχτηκες ρατσισμό ή επικριτικά βλέμματα καθώς είσαι γυναίκα;
Ναι, στις αρχές της επαγγελματικής μου πορείας. Αλλά είχα -και έχω- την ικανότητα την αδικία να τη μετατρέπω σε δύναμη υπέρ μου. Όσες φορές και αν έγινε λοιπόν κάτι τέτοιο τους διέψευσα πανηγυρικά.

Έχεις λάβει ποτέ μηνύματα στα social media που να σε κατηγορούν, να σε βρίζουν για σχόλιο που έκανες στην εκπομπή;
Σπάνια. Η αλήθεια είναι όμως πως είμαι πιο προσεκτική στο τι λέω και πώς το λέω. Οι άνθρωποι που έχουμε δημόσιο λόγο, καλώς ή κακώς πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στο κοινά. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός όταν μπαίνεις στο σπίτι του άλλου. Κι εμείς μπαίνουμε καθημερινά μέσω του τηλεοπτι­κού δέκτη. Οφείλουμε να σεβόμαστε όποιον μας «φιλοξενεί» στο σπίτι του.

Αντίστοιχα, οι άντρες σε φλερτάρουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Ο άντρας πρέπει να φλερτάρει! Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. Δεν είμαι υπέρ του φλερτ μέσω του Διαδικτύου, ωστόσο αντιλαμβάνομαι πως είναι τα σημεία των καιρών. Είμαι από τους ανθρώπους που προτιμώ το δια ζώσης. Η επαφή με τους ανθρώπους μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Χριστίνα, πόσες ώρες γυμνάζεσαι; Έχεις ένα από τα πιο ωραία κορμιά της σόουμπιζ.
Αθλούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να περπατάει. Έπαιζα 25 χρόνια μπάσκετ σε επαγ­γελματικό επίπεδο και πλέον ασχολούμαι με το μπιτς βόλεϊ. Ο αθλητισμός για μένα είναι παιχνίδι και ψυχοθεραπεία.

Πώς τα πας με τη Χριστίνα και την εξωτερική σου εμφάνιση;
Το τελευταίο διάστημα, με αγαπώ. Δουλεύω το μέσα μου, το οποίο προέχει. Όταν φτάσω στο σημείο να βελτιώσω το μέσα μου, τότε θα νιώ­σω καλύτερα και με το έξω μου! Βρίσκομαι σε καλό δρόμο.

Επαγγελματικά τι άλλο θα ήθελες να παρουσιάσεις; Θα ήθελες κάποια στιγμή να γίνεις παρουσιάστρια κάποιου ψυχαγωγικού φορμάτ;
Νιώθω πολύ καλά με αυτό που κάνω. Νιώθω ευ­λογημένη που κατάφερα να συνδυάσω την αγάπη μου για τον αθλητισμό με το επάγγελμα μου. Έχω μάθει στη ζωή μου να έχω ανοιχτούς ορίζοντες. Όπως είπα, είμαστε πολυδιάστατα όντα. Θα ήταν κρίμα να ζούμε με περιορισμούς και παρωπίδες. Είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε θα λειτουργούσε με σεβασμό απέναντι σε αυτό που έχω χτίσει τόσα χρόνια και στη σχέση μου με τον τηλεθεατή.

Ποιο από τα πρότζεκτ που παίζονται αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση «ζηλεύεις»;
Ζηλεύω όλα τα πρότζεκτ που σε... ταξιδεύουν. Κοι­νώς τις ταξιδιωτικές εκπομπές περισσότερο, αγαπώ πολύ τα ταξίδια και νο­μίζω ότι τα εν λόγω φορμάτ έχουν πρωταγωνιστική θέση πλέον στην Tv. Και δικαίως.

Πηγή: Tv Κους Κους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved