Άγγελος Λάτσιος: Μένει στο σπίτι του και δείτε τις φώτο αλλά και το μήνυμα που στέλνει!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Μένει στο σπίτι του και δείτε τις φώτο αλλά και το μήνυμα που στέλνει!

Τα σχολεία είναι κλειστά προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού και όλα τα παιδιά πρέπει να μένουν σπίτι τους.

Έτσι και ο Άγγελος Λάτσιος μένει στο σπίτι του και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του!

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ο οποίος είναι 17 χρονών και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο στον μπαμπά του μένει στο σπίτι του και στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα μοιάζει στους διαδικτυακούς του φίλους!

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του και απεικονίζεται να φορά μάσκα και σχολίασε: «Οι καταιγίδες δεν διαρκούν για πάντα»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει τι συμβαίνει στο σπίτι της με τα παιδιά που δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω του κορονοϊού προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να μειωθεί η εξάπλωσή του! «Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός! Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο! Να λέμε τις αλήθειες μας… Παππούδες και γιαγιάδες μακριά… όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν… Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;»!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος αλλά και το μήνυμά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved