Γιάννης Τάσσιος: Οι δύσκολες στιγμές, η κατάθλιψη και η επιστροφή (Photos)
Showbiz

Γιάννης Τάσσιος: Οι δύσκολες στιγμές, η κατάθλιψη και η επιστροφή (Photos)

Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στα εικοσιπέντε χρόνια καριέρας του.

Ο Γιάννης Τάσσιος σε μια αφοπλιστική συνέντευξη μιλάει να όλα.

Τη ζωή του, το τραγούδι, την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση, τα σχέδια του αλλά και την κατάθλιψη που τον έκανε πιο δυνατό και πιο ώριμο από ποτέ δείχνοντας του πως όλα ξεπερνιούνται ακόμα και ο θάνατος.

Επιστρέφεις ξανά στη νύχτα με νέο τραγούδι σε μια περίεργη εποχή. Πως νιώθεις; Είσαι έτοιμος για όλο αυτό; «Θεωρώ πως οι αξίες δεν χάνονται ποτέ. Έτσι πιστεύω πως και εγώ επιστρέφω ναι μεν δύσκολα πίσω, αλλά είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή μου και πιστεύω πως ποτέ δεν είναι αργά να επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ»

Υπάρχει κόσμος που πίστευε ότι έχεις σταματήσει το τραγούδι;
«Δεν σταμάτησα ποτέ. Το τραγούδι είναι η ζωή μου. Απλά για κάποιους λόγους, που δεν θα ξαναπώ πάλι τα ίδια, έκανα μια αποχή. Έκλεινα πολλές δουλειές στο εξωτερικό και πάρα πολλές δουλειές σε επαρχία. Σταμάτησα να δουλεύω στην Αθήνα. Η αποχή μου ήταν στην Αθήνα. Ο κόσμος δεν μου έδειξε ποτέ ότι με ξέχασε. Άλλα κι αν ακόμα με έχει ξεχάσει λίγο, επανέρχομαι τόσο δυναμικά που θα, με αγκαλιάσει τώρα»

Κοιτάς πίσω σου;
«Δεν βλέπω πίσω. Κοιτάω πλέον μόνο μπροστά. Αποφάσισα να μην δίνω σημασία σε κάποια πράγματα που με ενοχλούν και είμαι πολύ καλύτερα τελικά. Όταν έδινα σημασία, χάλαγα τη δικιά μου ψυχολογία και τι κατάφερα; Τίποτα εκτός από το να είμαι εγώ χάλια»

Πέρασες δύσκολες στιγμές στη ζωή σου. Πέρασες και κατάθλιψη...
«Η κατάθλιψη είναι μάστιγα της εποχής. Ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες που είμαστε και λίγο ευαίσθητοι περνάμε δύσκολα πολύ. Ναι, πέρασα από αυτό το στάδιο και το βίωσα πολύ έντονα. Κράτησα μέσα μου πολλά πράγματα για πολλά χρόνια και αυτό με χτύπησε πολύ άσχημα.

Όταν κάνεις επιτυχία και είσαι στα πιο δυνατά σου και ξαφνικά βιώνεις όλο αυτό, το μόνο σίγουρο είναι πως θα καταλήξεις στη βαριά κατάθλιψη. Δεν μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να φτάσει στον πάτο... Πρέπει να κάνεις κάτι να σηκωθείς. Δεν σου κρύβω ότι φοβήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που περνάω αν θα καταφέρω να ξανά πάρω τα πάνω μου. Τα κατάφερα όμως και είμαι εδώ πίσω ανανεωμένος με νέο τραγούδι και πιο ώριμος από ποτέ»

Πιστεύεις ότι το ξεπέρασες;
«Φυσικά και το ξεπέρασα. Εδώ ξεπερνάμε τον θάνατο και προχωράμε μια κατάθλιψη θα μας πάει πίσω;»

Πιστεύεις στον Θεό; Σε βοήθησε η πίστη σου; «Πάρα πολύ πιστεύω στον Θεό και πάρα πολύ στον Ιησού. Θεωρώ πως ήταν πάντα δίπλα μου και η πίστη μου σε αυτόν με βοήθησε να δω όλα όσα με βασάνιζαν πιο καθαρά και πιο ώριμα. Ευγνωμονώ τον Θεό για όλα όσα μου έχει δώσει απλόχερα»

Τι χρειάζεται πιστεύεις για να είσαι πάλι δυνατός; «Όλα αυτά τα χρόνια δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου έχοντας και υπομονή και επιμονή. Θέλω να πιστεύω πως τα έχω καταφέρει και είμαι πιο δυνατός από ποτέ», λέει στο Χάι.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved