Πάολα: Ο καβγάς, η επανασύνδεση και η απόφαση που φέρνει αλλαγή στη ζωή της-Τι συμβαίνει;
Showbiz

Πάολα: Ο καβγάς, η επανασύνδεση και η απόφαση που φέρνει αλλαγή στη ζωή της-Τι συμβαίνει;

Η σχέση της Πάολας και του Μιχάλη Ποζίδη, μετά από αρκετά χρόνια που οι δύο τους είναι μαζί, μετά από καβ­γάδες, χωρισμούς, έναν αρραβώνα που παρά λί­γο να διαλυθεί και την τελευταία τους επανα­σύνδεση, φάνηκε να βαίνει αισίως προς την επι­σημοποίηση.

Η 37χρονη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας το είχαν πάρει απόφαση και το 2020 θα ήταν η χρονιά που θα ανέβαιναν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Πάολα είχε επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της πριν από περίπου οκτώ μήνες και όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς.

Έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ζευγάρι η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης μέχρι που το περασμένο φθινόπωρο τα γκρίζα σύννεφα όχι μόνο επισκίασαν τη σχέση τους, αλλά και τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Τότε, η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει το Ciao, είχε έρθει πολύ κοντά με έναν νεαρό τραγουδιστή με τον οποίο εμφανιζόταν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Παρόλα αυτά εξακολουθούσε να έχει επαφές με τον Ποζίδη και μάλιστα, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους. Προς στιγμή φάνηκε ότι αυτό ήταν σωστό, αλλά τελικά η τραγουδίστρια ανέτρεψε και πάλι τα δεδομένα και επέστρεψε στον Τσαφαρά, με τον οποίο οι πληροφορίες του Ciao λένε ότι είναι τρελά ερωτευμένη.

Το χρονικό

Μετά τον αρραβώνα με τον Ποζίδη, είχε ακολουθήσει ένα επεισοδιακό Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική, κατά τη διάρκεια του οποίου τα πράγματα φάνηκαν να τινάζονται και πάλι στον αέρα.Ένας καυγάς έκανε την -πάντα θερμόαιμη- Πάολα να πετάξει το δαχτυλίδι και να θέλει να διαλύσει τον αρραβώνα. Τότε, ο Μιχάλης Ποζίδης έθεσε κάποιου είδους τελεσίγραφο στην αγαπημένη του και της είπε ότι αυτή τη φορά πρέπει να τελειώνουν με τα πέρα-δώθε και να παντρευτούν.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε, όπως εξάλλου είχε δεχτεί και την πρόταση γάμου και ο γάμος επρόκειτο να γίνει το καλοκαίρι. Όμως, χωρίς κανείς να ξέρει ακόμα τις λεπτομέρειες του πώς, η Πάολα άλλαξε και πάλι γνώμη και διέλυσε τη σχέση με τον Ποζίδη, επιστρέφοντας στον 27χρονο τραγουδιστή, τον Παναγιώτη Τσαφαρά.

Η δική τους σχέση είχε ξεκινήσει όταν συνεργάστηκαν, και τότε εκτός από την πίστα στο κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν τότε, στη Θεσσαλονίκη, η Πάολα φαίνεται ότι άρχισε να μοιράζεται και πολλά ακόμα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού το ειδύλλιο της Πάολας με το νεαρό τραγουδιστή φαίνεται ότι φούντωσε και οι δύο τους πέρασαν μέρες και νύχτες πάθους στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα, όπως και στην ανά την Ελλάδα συναυλίες της. Ο νεαρός τραγουδιστής λέγεται ότι διεκδίκησε την Πάολα με ένα πάθος που δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασυγκίνητη και έτσι εκείνη ενέδωσε στο φλερτ του.

Όταν η Πάολα επέστρεψε στον Ποζίδη, οι άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι ο Τσαφαράς δεν σταμάτησε να τη διεκδικεί και η επιμονή του, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που προέκυψανκαι πάλι ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία, απέδωσε τελικά καρπούς.


Εδώ και λίγες εβδομάδες η τραγουδίστρια και ο νεαρός σύντροφος της ζουν και πάλι ένα μεγάλο πάθος, το οποίο κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή τη φορά. Έτσι κι αλλιώς, η Πάολα είναι μια γυναίκα απρόβλεπτη, που πάντα κάνει αυτό που θέλει και πηγαίνει εκεί που την οδηγεί η καρδιά της, χωρίς να υπολογίζει τίποτε άλλο...

Πηγή θέματος Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved