Παπαληγούρα- Πάντος: Η τελευταία βόλτα με το μωρό στο κέντρο πριν τα μέτρα για τον κορονοϊό
Showbiz

Παπαληγούρα- Πάντος: Η τελευταία βόλτα με το μωρό στο κέντρο πριν τα μέτρα για τον κορονοϊό

Η έξοδος του ζευγαριού με το παιδί τους, πραγματοποιήθηκε πολύ πριν ανακοινωθούν τα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας

Η Λένα Παπαληγούρα και ο άντρας της, Άκης Πάντος είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός θα τους απαθανατίσει μαζί, διακρίνουμε την ευτυχία τους από τα σπινθηροβόλα βλέμματα τους.

Ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και όπως έχουμε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα που ο μικρός «ξεπετάχτηκε» λίγο πάνε παντού μαζί!

Αυτή τη φορά βέβαια είναι λίγο διαφορετικά γιατί από τη μια το ζευγάρι περιμένει και το δεύτερο παιδάκι του και από την άλλη, όπως όλοι μας, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον ιό που έχει γίνει ο «εφιάλτης» κάθε οικογένειας.

Στην τελευταία βόλτα με το μωρό στο κέντρο πριν τα μέτρα για τον κορονοϊό, το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει τα ψώνια και τον περίπατο με τον γιο του ενώ η Λένα Παπαληγούρα, πιο ευτυχισμένη από ποτέ λαχταρά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Αναστάσης μας», είχε πει η ίδια πριν μερικές ημέρες.

Δες τους μαζί στο κέντρο της Αθήνας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved