Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που είναι στο «YFSF» παρόλο που είναι Ευρωβουλευτής
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που είναι στο «YFSF» παρόλο που είναι Ευρωβουλευτής

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι για ακόμη μια χρονιά στην επιτροπή του «YFSF».

O ηθοποιός, κριτής και Ευρωβουλευτής πια μίλησε για την απόφαση να καθίσει ξανά στην καρέκλα του show του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε γιατί αποδέχτηκεε την πρόταση.

Με μια ανακοίνωση σου εξηγούσες γιατί αποφάσισες να βρίσκεσαι φέτος στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar», για δεύτερη σεζόν, ενώ τώρα κατέχεις το αξίωμα του ευρωβουλευτή.

Το βασικό είναι πως είναι μια πολύ καλή εκπομπή, απ' όλες τις πλευρές, όπου και να το πιάσεις έχει ανεβασμένο επίπεδο, έχει ανεβασμένο επίπεδο, είναι από τις καλύτερες παραγωγές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση, το περιεχόμενο της, είναι το καλύτερο αυτή τη στιγ­μή. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει σκοπό να βάλει ανθρώπους να συγκρούονται, για να πε­ράσουμε εμείς καλά και να νιώσουμε την ένταση, έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Ιδιαίτερα στους διαγωνιζομένους, υπάρχει μια ευγενική άμιλλα, ο ένας βοηθάει τον άλλο, ακόμα κι αν είναι ο «χαμένος», γιατί δεν υπάρχει «χαμένος» στο παιχνίδι αυτό, δεν έχεις την πικρία του χαμένου ή του πιο αδύναμου κρίκου. Έχει ανατροπές, υπάρχει ένταση, δεν το περιορίσαμε, μόνο και μόνο για να μην προκαλεί. Εύχομαι να τα πάμε καλά και να προχωρήσουμε και με άλλες σεζόν. Ειδικά τώρα, που, απ' ό,τι δείχνει, αυτή η σεζόν, θα είναι από τις καλύτερες που υπάρ­χουν, εννοώ, απ' ό,τι δείχνει από τους ανθρώπους που είναι παλιοί στο... άθλημα. Αλλά συγκρίνοντάς το με πέρυσι, όχι ότι δεν ήταν καλό, αλλά φέτος θα είναι καλύτερα. Αυτό κυρίως από τους πρωταγωνιστές του σόου, που δείχνουν από την πρώτη μέρα ότι είναι δεμένοι, σαν να έχουν πάρει τη σκυτάλη από τους προηγούμενους και να το πάνε ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή κάθε πέρσι και χειρότερα, που είναι πολύ καλό.

Πώς νιώθεις για τη συμμετοχή σου και φέτος;

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στην κριτική επιτροπή του σόου, που συνεχίζω και φέτος, γιατί είναι καταπλη­κτικό από όλες τις πλευρές. Έχει υψηλά στάνταρ στην παραγωγή και στο υλικό το οποίο παράγει. Η ηθική του μέσα στην τηλεόραση είναι σαν ένα αστέρι, σε όλο το φάσμα, που μπορεί να δείξει η τηλεόραση. Με την κριτική επιτροπή έχουμε γίνει μια καλή παρέα και μπαίνοντας στην παρέα αυτή και η Μίρκα (Παπακωνσταντίνου), γίνεται ακόμα καλύτερη. Η επιτροπή είναι πολύ ωραία, είναι άτομα που έχουν δείξει στην πορεία τους ότι έχουν κύρος και ήθος, κι αυτό μου αρέσει. Αυτό που κάνουν οι δι­αγωνιζόμενοι είναι κάτι που θαυ­μάζω πάρα πολύ και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω, τουλάχιστον με την επιτυχία που το κάνουν εκείνοι.

Στην παρέα της κριτικής επιτροπής έχετε ένα νέο μέλος, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Ήταν μια ατυχής στιγμή που δεν μπορούσε η Μιμή (Ντενίση) να συνεχίσει, μας λείπει, αλλά τι να κάνουμε, ήταν μόνο για τεχνικούς λόγους, οι οποίοι πολλές,φορές είναι πάνω από τα συναι­σθηματικά. Αποζημιωθήκαμε αρκετά, πολύ καλά θα έλεγα, γιατί ήρθε στην παρέα μας ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, όχι μόνο σ' εμένα αλλά και στον κόσμο, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα αυτή τη στιγ­μή. Βλέποντάς την, καταλαβαίνουμε για τι άτομο μιλάμε. Αυτό που ίσως δεν νιώθουν οι άνθρω­ποι μέσω του φακού είναι ότι έχει μια απίστευτη ενέργεια, είναι μια πολύ καλή πάστα ανθρώπου. Τη γνωρίζω παρά πολλά χρόνια, ήταν καθηγήτρια στη θεατρική σχολή που ήμουν μαθητής και νιώ­θω πανευτυχής που είναι μαζί μας.

Μου είπε ότι στο πρώτο μάθημα υποκριτικής που δίδασκε πήγες για λίγη ώρα και μετά ση­κώθηκες από τη θέση σου κι έφυγες.

Ναι, άλλαξα τμήμα. (Γέλια.) Τότε είχα μακριά μαλ­λιά θυμάμαι...

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved