Γιώργος Τσαλίκης:Συγκλονίζει η περιγραφή του στο gossip-tv για όσα έζησε στην Αμερική λόγω κορονοϊού
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης:Συγκλονίζει η περιγραφή του στο gossip-tv για όσα έζησε στην Αμερική λόγω κορονοϊού

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στην Αμερική, καθώς είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις, όμως η πανδημία του κορονοϊού πάγωσε τα πάντα.

«Είχα 11 sold out συναυλίες, που για εμένα ήταν ευλογία. Όταν πήγαμε εκεί δεν είχαν πάρει χαμπάρι. Δεν υπήρχε καν κρούσμα εκεί. Μέσα σε τέσσερεις ημέρες έγινε χαμός. Δεν μπορούσαμε να βρούμε αντισηπτικό σε τρεις πολιτείες. Την τελευταία ημέρα στην Ουάσινγκτον δεν υπήρχε άνθρωπος. Τα μισά μαγαζιά στη Βαλτιμόρη ήταν κλειστά, χωρίς να υπάρχει εντολή».

Η πανδημία του COVID-19 τον βρήκε, λοιπόν, μακριά από την σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου και τους γιους του, με εκείνον να μας περιγράφει πώς το βίωσε: «Ανησύχησα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου. Είναι άλλωστε και γιατρός και έμπειρη. Ήξερα ότι θα κάνει το σωστό και ευτυχώς τα παιδιά ακούνε. Ανησύχησα για τους γονείς μας. Επειδή είναι πιο επικίνδυνο για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες, ενημερώσαμε αμέσως τους γονείς μας να είναι πολύ προσεκτικοί και απομονωθήκαμε από εκείνους».

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι απόλυτα προσαρμοσμένος με τα μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμηση του ιού και Μένει στο σπίτι «Μένω στο σπίτι γιατί σέβομαι τους κανόνες. Ήρθα από την Αμερική και πρέπει να μείνω όσο περισσότερο μπορώ μέσα, για να προστατεύσω τους γύρω μου. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι πολύ καλά, αλλά πρέπει να προσέχω. Και οι γιοι μου έχουν προσαρμοστεί. Τους έχουμε εξηγήσει ότι είναι μια κατάσταση όπου θα πρέπει να παραμείνουμε στο σπίτι για να προστατεύσουμε τους πάντες. Κι εγώ έχω προσαρμοστεί, που είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει γυρίσει όλον τον πλανήτη, είμαι συνεχώς στην τσίτα και δουλεύω 15 με 18 ώρες την ημέρα. Προσαρμοζόμαστε όμως.

Για να περάσει γρήγορα αυτή η περίοδος και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα πρέπει να κάνουμε κάτι απλό. Να μείνουμε μέσα. Εάν και σ’ αυτό δυσκολευόμαστε –που μπορεί κάποιοι όντως να δυσκολεύονται- ας σκεφτούμε ότι με αυτόν τον τρόπο κάνουμε τη διάρκεια της δοκιμασίας μικρότερη. Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις αυτό που συμβαίνει προφανώς. Στην Ιταλία, που είναι μια ώρα με το αεροπλάνο από εμάς, έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι. Τόσοι νεκροί τόσο δίπλα μας! Αν δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ας το εκλογικεύσουμε. Στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Kι αφού μένεις στο σπίτι, μπορείς να δεις το καινούργιο videoclip του για την επανεκτέλεση του τραγουδιού του «Το Κομμένο μου τσιγάρο» με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσίας του στην δισκογραφία...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved