Κορονοϊός: Αποκλεισμένη στην Ελλάδα η καλλονή Σοφία Χαρμαντά, λόγω καραντίνας - Όλα όσα αποκάλυψε
Showbiz

Κορονοϊός: Αποκλεισμένη στην Ελλάδα η καλλονή Σοφία Χαρμαντά, λόγω καραντίνας - Όλα όσα αποκάλυψε

H Σοφία Χαρμαντα, το μοντέλο που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες ήρθε πριν από λίγες μέρες από την Αμερική και αποφάσισε να μείνει σε καραντίνα στην Ελλάδα μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών για όλα όσα βιώνει αυτές τις μέρες λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα τόνισε στη Σάσα Σταμάτη: «Θεωρώ ότι όλο αυτό που γίνεται με τον κορονοϊο είναι και μια κρίση συνειδητότητας. Καλούμαστε να το περάσουμε όλοι μαζί, με ατομική και συλλογική ευθύνη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν περιθώρια, πρέπει να μείνουμε στο σπίτι.»!

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτο αποφάσισα να είμαι κοντά στην οικογένεια μου να παραμείνω σπίτι για όσο χρειαστεί. Δεν υπάρχει λόγος να πετάξω με αεροπλάνο και να βάλω τον εαυτό μου σε κίνδυνο».

Όσο για την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ τόνισε: «είμαι πολύ ευτυχισμένη έχοντα την έδρα μου μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Αντζελες. Έκανα μια μεγάλη καμπάνια για την Laura Μercier και τώρα θα βγει η επόμενη καμπάνια που έκανα για την Loreal».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved