Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο επίγειος παράδεισός του, η λαχτάρα να βρεθεί εκεί και το καθήκον! (vid)
Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο επίγειος παράδεισός του, η λαχτάρα να βρεθεί εκεί και το καθήκον! (vid)

Κορονοϊός: Το δικό του μήνυμα προς όλους όσοι αψηφούν τις σαφείς οδηγίες των ειδικών να παραμείνουν σπίτι και αντιθέτως φεύγουν για τα εξοχικά τους και γενικότερα στην επαρχία, έστειλε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης διαθέτει έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο στη Μεσσηνία, ένα υπέροχο κτήμα, γεμάτο λουλούδια, ελιές και υπέροχη θέα.

Θα ήθελε πολύ να βρεθεί εκεί και να ξεκουραστεί, βιώνοντας από εκεί την κρίση, απομονωμένος και ήρεμος, σε ένα μέρος που λατρεύει.

Παρ' όλα αυτά, όμως δεν το έκανε και σε μήνυμά του, ανεβάζοντας ένα υπέροχο βίντεο από το κτήμα του, εξηγεί τους λόγους που δεν προέβη σε μία τέτοια ενέργεια.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε.

https://www.instagram.com/p/B-Cw_60HA7s

Κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πόσο θα' θελα να είμαι αποκλεισμένος εκεί! Και δεν είναι ότι δεν το σκέφτηκα (αμέ) εξ αρχής... το ΠΟΣΟ το ήθελα, οι φίλοι μου αλλά και οι διαδικτυακοί φίλοι μου το ξέρουν καλά...

Η σκέψη όμως της διασποράς του ιού και η επιθυμία μας να τελειώσει όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα γίνεται αυτή η περιπέτεια με (μας) κράτησε στην Αθήνα... είπαμε ότι φερόμαστε σαν να είμαστε άρρωστοι, σαν να είμαστε φορείς του ιού και το κάναμε...

Πώς θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε μετά αν υπήρχε οποιαδήποτε υποψία ότι διασπείραμε τον ιό και βάλαμε το λιθαράκι μας για μια τραγωδία σαν κι αυτή που συμβαίνει στην Ιταλία... Κουράγιο αδέρφια! Όλα θα περάσουν. Προφυλάξτε τον εαυτό σας και προφυλάξτε τους άλλους και τη χώρα.

Σκεφτείτε όλους αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή, γιατρούς και νοσηλευτές που καθημερινά παλεύουν με το θηρίο με αυτοθυσία κι αψηφούν τον κίνδυνο!

Αυτή η εικόνα που είδα σήμερα στα διόδια με εξόργισε... Ήξερα ότι υπάρχουν πολλοί ανόητοι μεταξύ μας αλλά μετά από όλο αυτό που ζούμε τόσον καιρό δεν μπορούσα να φανταστώ ΠΟΤΕ αυτή την κατάσταση... 😢 Όλα θα αλλάξουν αν σταθούμε όπως πρέπει στο ύψος των περιστάσεων!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved