Κορονοϊός: Αυτοί είναι οι Έλληνες επώνυμοι που βγήκαν θετικοί στον ιό (photos & videos)
Showbiz

Κορονοϊός: Αυτοί είναι οι Έλληνες επώνυμοι που βγήκαν θετικοί στον ιό (photos & videos)

Κορονοϊός: Σε καραντίνα έχουν θέσει εαυτούς Έλληνες επώνυμοι που το τεστ για τον νέο κορονοϊό βγήκε θετικό.

Η ώρα είναι 05:57 πρωί Δευτέρας και σε τρία λεπτά από τώρα όλοι θα χρειαζόμαστε την ειδική άδεια τύπου Α και Β προκειμένου να πάμε στις εργασίες μας ή για να πραγματοποιήσουμε αγορές από φαρμακεία και καταστήματα τροφίμων.

Όμως έξοδο από το σπίτι δεν δικαιούμαστε όλοι. Δεν δικαιούνται όσοι έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού ή είναι οι ίδιοι φορείς του ιού.
Ανάμεσα σε αυτούς και Έλληνες επώνυμοι οι περισσότεροι εκ των οποίων το δήλωσαν δημόσια ενώ υπάρχουν και άλλοι που έχουν ενημερώσει ιδιωτικά το περιβάλλον τους.
Την αρχή σε αυτό το γαϊτανάκι έκανε η Χριστίνα Μπόμπα, με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



«Έχω κι εγώ κορονοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων. Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο », ήταν τα λόγια της Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα, όμως ο Σάκης Τανιμανίδης δεν το πήρε καθόλου στα σοβαρά! Όπως φαίνεται και στο βίντεο της συζύγου του ήταν συνεχώς δίπλα της χωρίς κανένα μέτρο αυτοπροστασίας!

Αν και το αρχικό τεστ για τον Σάκη Τανιμανίδη ήταν αρνητικό όπως ήταν αναμενόμενο λίγες μέρες αργότερα μας ενημέρωσε και αυτός μέσα από το Instagram αυτό για το οποίο κάποιοι θα στοιχημάτιζαν.
«BAD NEWS: Δεν τη γλίτωσα ούτε εγώ απ' ότι φαίνεται... GOOD NEWS: Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι! Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ όλα τα συμπτώματα (πυρετό, βήχα, ελαφριά δύσπνοια).
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς πήραμε το "οκ" για να κινούμαστε επιτέλους ελεύθερα στο σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τα μηνύματα. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά», ανέφερε στο ποστ του ο Σάκης Τανιμανίδης.

https://www.instagram.com/p/B9zYhNzjBv0

«Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φόβος για το μέλλον...για το ποια είναι η επόμενη μέρα. "Θα είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, τι θα γίνει με τη δουλειά μου, θα επιβιώσει από αυτή την κρίση η επιχείρησή μου, τι θα γίνει με το σχολείο και τις πανελλήνιες, πότε θα κυκλοφορήσουμε και πάλι ελεύθερα"; Θέλω όμως να θυμάστε ότι η γη δε θα σταματήσει ποτέ να γυρίζει, κι ότι αργά η γρήγορα η ζωή θα επανέλθει στο κανονικό. Αυτό το PAUSE που πατήσαμε όλοι στην κανονική μας ζωή για αυτό το διάστημα, σαν ταινία που την κόψαμε στη μέση για διάλειμμα, δεν είναι STOP...είναι PAUSE. Και κάποια στιγμή η ταινία θα συνεχίσει κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τη ζήσετε, να την αλλάξετε και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας», πρόσθεσε.




«Δεν πανικοβληθήκαμε. Είχαμε αρκετά ψύχραιμοι αντιμετώπιση ευτυχώς. Τα παιδιά υπεύθυνα έμειναν στο σπίτι. Ακόμη, κι ο αδερφός μου πριν εκδηλώσει συμπτώματα. Το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία… Η μητέρα μου μαγειρεύει από τη Θεσσαλονίκη και στέλνει πακέτα» δήλωσε στο Μεσημέρι #Yes ο αδερφός του Σάκη, Παναγιώτης Τανιμανίδης

Μετά τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, η σκυτάλη πέρασε στον ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια έκανε το τεστ όταν ένα πρόσωπο του κοινωνικού περίγυρού της βγήκε θετικό στον ιό και έσπευσε να ενημερώσει συνεργάτες και τηλεθεατές.

https://www.instagram.com/p/B9ukL83hRMN


«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.
Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !
Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό», έγραψε στο Instagram η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να μπαίνουν σε οικειοθελή καραντίνα.


Ο Τζώνη Καλημέρης και η σύντροφός του Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσαν και αυτοί δημόσια ότι έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό

https://www.instagram.com/p/B91yfdNnxu2

«Πώς να γλιτώσει μάτια μου ο ένας από τον άλλο... Δεν γλιτώσαμε τον ιό αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο! Τα συμπτώματά μας είναι ήπια εδώ και λίγες μέρες», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Και ο Θοδωρής Φέρρης, όμως, ανακοίνωσε στο instagram ότι νοσεί από τον κορονοϊό.

https://www.instagram.com/p/B9wh6aBAyFj


«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μια ειδοποίηση/ παρότρυνση όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Instagram.

Μπορεί να μην ανήκουν στην ελληνική showbiz αλλά εφόσον πολιτογραφήθηκαν Έλληνες αξίζουν μια θέση σε αυτό το κείμενο. Ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον κόλλησαν και αυτοί τον κορονοϊό. Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το ίδιο την είδηση, ενώ νόσησαν στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν για επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορονοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας» έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved