Ελένη Μενεγάκη: Κλείστηκε στο σπίτι με τα παιδιά και τον Μάκη και αυτές είναι οι αγαπημένες γωνιές
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Κλείστηκε στο σπίτι με τα παιδιά και τον Μάκη και αυτές είναι οι αγαπημένες γωνιές

H Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένει σπίτι με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να προστατέψουν τους οργανισμούς τους από την εξάπλωση του κορονοϊού!

Η Ελένη Μενεγάκη βγαίνει έξω μόνο για να πάει στη δουλειά της στον Alpha, την οποία και βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή της να φορά γάντια.

Η παρουσιάστρια μετά και τα αυστηρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση προκειμένου να περιοριστεί ο θανατηφόρος ιός, απολαμβάνει περισσότερο τις αγαπημένες γωνιές του παραμυθένιου σπιτιού της στα Μελίσσια!

Πώς όμως είναι το παραμυθένιο σπίτι της; Πώς είναι διακοσμημένο; Είναι ένα κλασσικό σπίτι. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι κλασσική, παραδοσιακή, ενώ απ’ έξω το σπίτι της είναι πέτρινο.

Ο μεγάλος κήπος με την παιδική χαρά είναι σίγουρα το αγαπημένο μέρος της Ελένης αφού λατρεύει να φροντίζει τα δέντρα και τα λουλούδια της και φυσικά να παίζει με τα παιδιά της και το τελευταίο διάστημα απέκτησε ακόμα μία συνήθεια… της αρέσει να βγάζει φωτογραφίες με φόντο τον υπέροχο κήπο της και μας λέει «καλημέρα» ποστάροντας τες στο instagram.

Όσο για το εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα καφέ χρώματα, τα έπιπλα από ξύλο, τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες, και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά.

Ποιες γωνιές μέσα στο σπίτι λατρεύει η Ελένη και περνά εκεί τις περισσότερες ώρες;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved