Πάολα: Ο κορονοϊός βάζει «φρένο» στον γάμο που σχεδίαζε με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ποζίδη (photos)
Showbiz

Πάολα: Ο κορονοϊός βάζει «φρένο» στον γάμο που σχεδίαζε με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ποζίδη (photos)

Όλα του γάμου δύσκολα και ο κορονοϊός στη μέση! Φρένο στην ένωση ενώπιον Θεού και ανθρώπων της Πάολας με τον εκλε­κτό της καρδιάς της, επι­χειρηματία Μιχάλη Ποζίδη, έβαλε, καθώς φαίνε­ται, η πανδημία που μα­στίζει τον πλανήτη (μαζί, και τη χώρα μας!) τις τε­λευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορί­ες της «Espresso», η γνω­στή τραγουδίστρια άρχι­σε λίγο πριν από την έξαρ­ση του ιού να προγραμμα­τίζει τον μυστικό γάμο με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι σε σχέση πάνω από έξι χρόνια, με ένα διάλειμμα λίγων μηνών, όταν οι δυο τους είχαν χωρίσει, για να τα ξαναβρούν το φθινό­πωρο του 2019.

Μάλιστα, στο μεσοδι­άστημα που έμειναν χώ­ρια οι φήμες ήθελαν την εκρηκτική λαϊκή αοιδό να διατηρεί ειδύλλιο με τον 25χρονο ανερχόμενο τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά, κάτι που ωστό­σο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα από κανέναν από τους δύο.

Ερωτευμένοι

Τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε γνωστό πως η Πάολα είναι πάλι μαζί με τον Μι­χάλη, πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Οι δυο τους, λοιπόν, με­τά την επανασύνδεσή τους και αφού διαπίστωσαν ότι τα συναισθήματα που τους ένωναν ήταν πολύ ισχυρά, παρά την κρίση στη σχέ­ση τους, που προκάλεσαν η φθορά της ρουτίνας και

οι επαγγελματικές υποχρε­ώσεις, θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα στον δε­σμό τους.

Αποφάσισαν να πα­ντρευτούν στην ιδιαίτε­ρη πατρίδα της Πάολας, τη Συκιά Χαλκιδικής, μα­κριά από τα φώτα της δη­μοσιότητας, όπως, άλλω­στε, κρατούν γενικότερα την προσωπική τους ζωή όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως η ξαφνική κρίση που έπληξε τη χώρα μας και τον πλανήτη ολόκλη­ρο λόγω της ραγδαίας και ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του κορονοϊού ανάγκασε το ερωτευμένο ζευγάρι να αναβάλει μέχρι νεωτέρας το χαρμόσυνο γεγονός. Σε κάθε περίπτωση, στόχος τους είναι να παντρευτούν μέσα στη χρονιά που δια­νύουμε, με τους συγγενείς τους να έχουν χαρεί πολύ γι' αυτό.

Να θυμίσουμε πως η Πάολα έχει κάνει ήδη έναν γάμο, όταν ήταν 19 χρο­νών με τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο έχουν απο­κτήσει και τη μοναχοκόρη τους Παολίνα. Οι δυο τους διατηρούν άριστες φι­λικές σχέσεις, ενώ συ­νεργάζονται εδώ και χρό­νια, αφού εκείνος είναι ο μάνατζέρ της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved