Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σε καμιά γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες» (photos)
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Σε καμιά γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες» (photos)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι αναμφισβήτητα μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στα κιλά της και στον αγώνα που κάνει να απαλλαγεί από αυτά. 

Σε νέα της συνέντευξη, η ίδια αναφέρεται στη μάχη που δίνουν πολλές γυναίκες για την εικόνα τους και παραδέχεται ότι ο μόνος λόγος που η ίδια θέλει να χάσει κιλά είναι για να νιώθει καλύτερα η ίδια. Δείτε τι ακριβώς είπε...

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα με καμπύλες να ξεχωρίσει σε ένα τηλεοπτικό σκηνικό με θηλυκό πρότυπο σε size small;

Ο σωματότυπός μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Εγώ είμαι εντάξει με τα κιλά μου και με αγαπώ, ανεξαρτήτως, του τι νούμερο θα δείξει η ζυγαριά.

Θέλω μεν να τα χάσω, γιατί νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου σε λιγότερα κιλά, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν αισθάνομαι ότι ξεχωρίζει ή χαντακώνεται κάποιος εξαιτίας του βάρους του. Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία το νούμερο του τζιν σου.

Παρ' όλ' αυτά, δεχθήκατε επικριτικά σχόλια για τη σιλουέτα σας; Τι κάνατε και τι έχετε να πείτε στις γυναίκες που έχουν καμπύλες;

Έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε μέσα στο 24ωρο, που πραγματικά, αν καθόμασταν να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο καθένας, αμφιβάλλω αν θα προλαβαίναμε να κοιμηθούμε! Η ουσία κρύβεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας, σε όποια κιλά εμάς μας αρέσει. Μόνη σου στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη, εσύ ασκείς κριτική στον εαυτό σου. Δεν πρέπει να είμαστε αυστηρές με την εικόνα μας, γιατί δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένες. Και σε καμιά γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved