Αθηναΐς Νέγκα: Η ζωή στον κατ' οίκον περιορισμό, η αναφορά σε... εξωσυζυγική σχέση και ο... σύζυγος!
Showbiz

Αθηναΐς Νέγκα: Η ζωή στον κατ' οίκον περιορισμό, η αναφορά σε... εξωσυζυγική σχέση και ο... σύζυγος!

Κορονοϊός: Πώς βιώνει η Αθηναΐς Νέγκα τον κατ' οίκον περιορισμό με τον σύζυγό της Γιάννη και πώς αντιμετωπίζουν όλη αυτή την κατάσταση; 

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι γνωστή για το πηγαίο χιούμορ της φυσικά και διασκεδάζει την όλη κατάσταση ή τέλος πάντων προσπαθεί να... ελαφρύνει λίγο το κλίμα τις ατέλειωτες ώρες που βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και όλοι οι Έλληνες στο σπίτι.

Εκτός λοιπόν από τη φροντίδα των δύο παιδιών της και τις δουλειές του κατά τα άλλα υπέροχου διώροφου σπιτιού της στην Πεντέλη όπου ζει με την οικογένειά της, η Αθηναΐς δείχνει να περνάει πολύ καλά με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι κατά 14 χρόνια μικρότερος από εκείνη.

Στην πραγματικότητα, όμως, το παιδί στη σχέση είναι εκείνη αφού δεν σταματά να κάνει χιούμορ και να πειράζει τον σύντροφό της τον οποίο μάλιστα κατηγορεί για... εξωσυζυγική σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, τον φωτογραφίζει την ώρα που καθισμένος δίπλα στο τζάκι στέλνει ένα μήνυμα και ασχολείται με το κινητό του και τον... κατηγορεί για εξωσυζυγική σχέση.

Όσο για το τι κάνουν οι δυο τους για να περάσουν τον χρόνο τους εποικοδομητικά τώρα που δεν μπορούν να πάνε πουθενά, τούς αρέσει να κάθονται σε έναν λόφο κοντά στο σπίτι τους στην Πεντέλη, καταπράσινο και να βλέπουν στον δρόμο για να δουν αν θα περάσει κάποιο αυτοκίνητο. Βέβαια, ούτε εκεί έχουν τύχη αλλά... οκ. Περνάει η ώρα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved