Αποκλειστικό: E. Ασημακοπούλου: Η κακή ψυχολογία του Τσιρίλο κι η ανησυχία για την οικογένειά του
Showbiz

Αποκλειστικό: E. Ασημακοπούλου: Η κακή ψυχολογία του Τσιρίλο κι η ανησυχία για την οικογένειά του

Με μια απόλυτα ανθρώπινη στάση και αντιμετώπιση χειρίζεται η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου όσα συμβαίνουν λόγω του κορονοϊού.

Έχοντας προσαρμοστεί εντελώς στη νέα πραγματικότητα και έχοντας ως προτεραιότητα την κόρη της Μαρία-Ροζάρια, τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και την οικογένειά της, συζητήσαμε για το πώς οι ίδιοι βιώνουν την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

«Αυτό που συμβαίνει το βιώνουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην οικογένειά μου. Δεν βγαίνουμε από το σπίτι παρά μόνο για τα απαραίτητα κι αν χρειαστεί να πάει πάμε στο super market θα πάω μόνο εγώ, φορώντας γάντια και μάσκα. Γυρνώντας σπίτι θα απολυμάνω όλα τα προϊόντα», ανέφερε για αρχή.

Ωστόσο, όπως οι περισσότεροι γονείς, έτσι κι εκείνη με τον σύζυγό της φροντίζουν για την υγιή ψυχολογία της κόρης τους, ενώ τόνισε ότι όλοι μαζί παρακολουθούν τις ειδήσεις και τις εξελίξεις.

«Προσπαθούμε να κάνουμε δραστηριότητες που αφορούν στην κόρη μας, ώστε να την απασχολήσουμε, γιατί κι εκείνη βαριέται και θέλει να βγει λίγο για να ξεσκάσει. Έχει διαμορφωθεί έτσι το πρόγραμμά μας για να μπορούμε να απασχολούμε την Μαρία-Ροζάρια. Η κόρη μου είναι περίπου 10 χρόνων και παρακολουθεί μαζί με εμάς τις ειδήσεις για τον κορονοϊό καθημερινά. Οπότε, δεν είναι ότι δεν ξέρει ή ότι πρέπει να της το περάσω με έναν τρόπο ώστε να μην φοβηθεί. Έχουμε περάσει και παλαιότερα παρόμοιες καταστάσεις με τον H1N1. Όπως και να έχει της το επικοινώνησα με έναν τρόπο κατάλληλο. Ξέρει ότι τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα που κάναμε πριν και το κατανοεί. Σε ένα μικρότερο παιδί σίγουρα όμως θα είναι πιο δύσκολα».

Η Έλενα Ασημακοπούλου, όμως, έχοντας ένα δυνατό account στο Instagram με 189.000 followers, φροντίζει με τον τρόπο της να βοηθάει όπως μπορεί και να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Οι αναρτήσεις μου στα social media θέλω να έχουν και μια χιουμοριστική αίσθηση, γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί να φοβάται. Οπότε κι εγώ, παρόλο που δείχνω τι κάνω με το παιδί μου μένοντας σπίτι, φροντίζω να συνοδεύεται από ένα κείμενο με χιούμορ, αλλά πάντα με σοβαρότητα και δεν διακωμωδώ. Επικοινωνώ με άλλες μανούλες συνέχεια. Λαμβάνω βιντεάκια που μου δείχνουν τι έχουν κάνει οι ίδιες με τα παιδάκια τους και μιλάμε καθημερινά και για τις συνταγές που έχω μαγειρέψει κι εγώ. Μου στέλνουν κι εκείνες τις χορογραφίες που έκαναν με τις κορούλες τους, σαν αυτή που έκανα κι εγώ».

Η οικογένεια Τσιρίλο βιώνει και το κλίμα της Ιταλίας

Εκτός από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έχει έναν ακόμη λόγο να προβληματίζεται, καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει την οικογένειά του στην Ιταλία, η οποία δυστυχώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον επιθετικό ιό

«Βιώνουμε πολύ έντονα όσα συμβαίνουν στην Ιταλία με τον Μπρούνο. Μιλάμε καθημερινά με την οικογένειά του. Έχει επαφές με τους φίλους του που μένουν εκεί και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι πώς είναι τα πράγματα εκεί. Βέβαια, η οικογένειά του είναι σε ένα μέρος που δεν έχει τόσα πολλά κρούσματα, αλλά έχει. Είναι σε νότιο μέρος και ο βορράς έχει επηρεαστεί περισσότερο, όμως και στη Νάπολη έχουν πρόβλημα. Όταν το είχαμε μάθει στην αρχή λέγαμε “έλα μωρέ πόσο θα κρατήσει;” αλλά όταν τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται και να πεθαίνουν 300 άνθρωποι την ημέρα… Ο Μπούνο δεν έχει καθόλου καλή ψυχολογία και η οικογένειά του επίσης».

Η σημασία του «Μένουμε Σπίτι» για εκείνη είναι μεγάλη και για το κοινό καλό όλων πρέπει να τηρείται: «Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να σκεφτείς γιατί πρέπει να μείνεις στο σπίτι. Βλέπουμε καθημερινά τι συμβαίνει στον κόσμο. Δεν το χωράει το μυαλό μου πως παρόλο που συμβαίνουν όλα αυτά τα γεγονότα, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα που δεν επιτρέπεται. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι για το καλό όλων μας. Για το καλό των γονιών μας, των γιαγιάδων και των παππούδων μας αλλά και για εμάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved