Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Το απίστευτο τρολάρισμα που έκανε σε θαυμαστή του!
Showbiz

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Το απίστευτο τρολάρισμα που έκανε σε θαυμαστή του!

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μίλησε και για τη δουλειά του και τις ιστορίες που «κρύβονται» πίσω από κάθε τραγούδι του 

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μίλησε σε συνέντευξή του για την οικογένεια του, τα παιδιά και τα εγγόνια του που είναι ό,τι αγαπάει περισσότερο στη ζωή του.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είχε προγραμματίσει την επιστροφή του στις πίστες το Σάββατο 21 Μαρτίου με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Εύα Μιλλή, αλλά τους πρόλαβε η επιδημία του κορονοϊού.

Έχεις πολλά χρόνια να εμφανιστείς σε πίστα νυχτερινού μαγαζιού.
Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ωραίο πρόγραμμα, στο κέντρο «Voice Αθηνών», μ' έναν καλό τραγου­διστή που τον αγαπάω πάρα πολύ, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, και τον εγγονό μου, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο τζούνιορ. Τον Αλέκο δεν τον είχα γνωρίσει κι έτσι πήγα να τον ακούσω εκεί που δούλευε πριν από λίγο καιρό. Δεν βάζω αμέσως τους ανθρώπους στη ζωή μου, ποτέ, θα σου μιλήσω καλά ή θα σου μιλήσω άσχημα, δεν κάνω παρέα. Δεν έτυχε να παρεξηγηθώ ποτέ με άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πολύ θρήσκος, παρακαλώ τον θεό να βοηθήσει την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και μετά εμένα. Τον εγγονό μου, τον Μάκη, τον έχω στα χέρια μου από 2 χρονών. Είναι καλός πιανίστας, κιθαρίστας κι εδώ και 6 χρόνια τον έχω στείλει και κάνει βυζαντινή μουσική.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με τον εγγονό του


Μεγάλη μερίδα του κόσμου σε αποκαλεί «άρ­χοντα». Γιατί πιστεύεις ότι σε αποκαλούν έτσι;
Έχω πονέσει πάρα πολύ επάνω στη μουσική, γιατί τα
τραγούδια λένε την αλήθεια.

Εννοείς ότι τα τραγούδια σου είναι βιωματικά;
Αυτού που τα τραγουδάει.

Όχι εκείνου που τα γράφει;
Αυτός που τα γράφει έχει κι αυτός το βίωμα του, αλλά... όταν έβγαλα το τραγούδι «Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια», γιατί είμαι αυτός που δεν κοιμάμαι ποτέ, κοιμάμαι 2-3 ώρες, με 10 μέρες ξενύχτι... σερί, έτσι, όλα μου τα χρόνια... βρικόλακας. (Γέλια.)

Γιατί δεν κοιμάσαι;
Με το πρόγραμμα του μαγαζιού τι θα κάνω, πώς θα γίνει... Επειδή έχω πολλά χρόνια να τραγουδήσω σε μαγαζί, είναι πρόβλημα.

Δεν θέλεις να τραγουδάς σε πίστα;
Πηγαίνω κάποια Σαββατοκύριακα, 2-3, για να βοηθήσω κάποιους φίλους. Δεν πάω, μόνο κάποια Σαββατοκύριακα και φεύγω. Στο μαγαζί αυτό είπα το «ναι», αφού πήγα, το είδα, μου άρεσε, ήθελα να τραγουδήσω, κι αν μου αρέσει το μέρος, θέλω να τραγουδάω μέχρι τις 9 το πρωί.

Αντέχεις τόσο πολύ;
Ναι και δεν πίνω, ούτε ποτέ τρώω μπουκιά πριν τρα­γουδήσω, τίποτα, ποτέ, γιατί άμα είναι γεμάτο το στομάχι, δεν τραγουδάς. Εμείς, οι λαϊκοί τραγουδιστές, και η ψυχή μας να βγει, θέλουμε να τραγουδάμε, αυτό είναι το μεράκι μας, 3-4 ώρες να τραγουδάμε... να περνάει ο κόσμος καλά. Δεν θέλω τούρκι­κα τραγούδια, θέλω αραβικά. Εγώ δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο.

Έχεις μεγαλύτερη αγάπη από τη μουσική και το τραγούδι;
Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Ούτε που ξέρω πόσα τραγούδια έχω... ένα εκα­τομμύριο τραγούδια έχω... είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Στο πρόγραμμα είμαι δύσκολος, ούτε μαέστρο καταλαβαίνω ούτε τίποτα. Τώρα έχουν κυκλοφορή­σει και δύο νέα τραγούδια.


«Χτυπάς» με τα τραγούδια σου κατευθείαν στην καρδιά, στο συναίσθημα, στην «καψούρα».
Είναι πώς το λες, μπορεί να πω ένα τραγούδι με κα­ψούρα και μέσα μου να μη νιώθω τίποτα. Εμείς, που τραγουδάμε αυτό το είδος, η ψυχή μας μέσα πονάει.

Ανήκεις στην κατηγορία των καλλιτεχνών που έχουν οπαδούς...
Ναι. Όταν τραγουδάω, δεν με πειράζει να μου πε­τάνε λουλούδια, πιάτα όχι, απαγορεύονται. Εμείς, οι λαϊκοί τραγουδιστές, το κάνουμε με την ψυχή μας, να το βλέπει ο κόσμος.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved