Βάσω Γουλιελμάκη: «Ασχολούμαι με το σπίτι είμαι νοικοκυρά και μη­τέρα πάνω απ' όλα!» (photos)
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: «Ασχολούμαι με το σπίτι είμαι νοικοκυρά και μη­τέρα πάνω απ' όλα!» (photos)

Βάσω Γουλιελμάκη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την δυσκολία του ρόλου της ως μαμά τώρα που η κόρη της μπήκε στην εφηβεία

Η Βάσω Γουλιελμάκη που συμμετέχει στο σίριαλ του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας» μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την δυσκολία που έχει όταν της γίνονται ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή και την 15χρονη κόρη της η οποία βρίσκεται στην εφηβεία

Συμμετέχεις στο σίριαλ «Θα γίνει της πολυκατοικίας».
Είμαι σε μια πάρα πολύ ωραία παρέα, ωραία ομά­δα, με αξιόλογους συνεργάτες, από το σκηνοθέ­τη, τον τεχνικό, μέχρι και το συνάδελφο, όπου το επίπεδο είναι υψηλό και υποκριτικά, καθώς όλοι είναι πάρα πολύ καλοί. Υποδύομαι τη Μυρσίνη, η οποία είναι παντρεμένη, έχει 3 παιδιά, εργαζόμενη γυναίκα, με τις αδυναμίες της. Στην αρχή έμπλεξε με το σταρ της πολυκατοικίας, αλλά οι τύψεις δεν την αφήνουν, όπως και το ότι έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι μια δυναμική γυναίκα, ψάχνει να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα και να φροντί­ζει την οικογένειά της. Δεν είναι το ίδιο κόνσεπτ που είχαμε δει παλαιότερα στο Mega, το σίριαλ «Η πολυκατοικία», εδώ λέγεται «Θα γίνει της πολυκατοικίας», το οποίο βέβαια έγραψαν οι ίδιοι και τότε και τώρα, δεν είναι ριμέικ.

Δεν είναι βασισμένο στην ίδια ιδέα του σίριαλ «Η πολυκατοικία»;
Λέγεται «θα γίνει της πολυκατοικίας», δεν ξέρω αν είναι βασισμένο στο παλαιό σίριαλ. Το μόνο ίδιο είναι ότι γίνονται όλα τα πράγματα μέσα σε μια πολυκατοικία, δεν έχει ούτε ίδιους ρόλους ούτε οι ίδιοι παίζουν τους προηγούμενους ρόλους. Είμαι υπέρ του να γίνονται και να έχουμε δουλειές. Αν κάποιο ριμέικ είναι καλό, καλώς να γίνει. Δεν θα μου άρεσε κάτι που έχω παί­ξει να το ξαναπαίξω, αλλά από εκεί κι έπειτα, αν γίνε­ται σωστά κι έχουμε και λε­φτά, είμαι υπέρ.

Θεωρείς ότι η ελληνική τη­λεόραση έχει ανακάμψει;
Σε σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα ναι, υπάρ­χουν κάποια πράγματα. Αν τα συγκρίνεις εκείνα από 12 χρόνια όχι, δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα.
Υπάρχουν 2-3 σειρές που βγήκαν φέτος, από εκεί και πέρα, του χρόνου, δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχουν πολλές σειρές ριάλιτι, μαγειρικής...

Αυτές οι εκπομπές σου αρέσουν, τις θεω­ρείς χρήσιμες να υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση;
Αναλόγως, κάποια μου αρέσουν και τα βλέ­πω κιόλας, κάποια άλλα όχι, δεν μου αρέσουν. Είναι ανάλογα τι θεωρεί ο καθένας χρήσιμο. Εμένα μου αρέ­σουν οι εκπομπές μαγειρικής, σε κάποιον που δεν μαγειρεύει και δεν είναι του σπιτιού δεν ξέρω αν αρέσει. Το θέμα είναι και ποιοι το παρουσιά­ζουν, όλα παίζουν ρόλο.


Είσαι η γυναίκα που θα ασχοληθεί με το σπίτι και τις δουλειές του;
Ναι, σίγουρα, είμαι νοικοκυρά και μη­τέρα πάνω απ' όλα. Η κόρη μου τώρα είναι 15 χρονών, έχει μεγαλώσει.

Πώς είναι η σχέση σας στο μεγά­λωμα της, μπαίνοντας στην εφηβεία;

Τα παιδιά αλλάζουν, είναι σε μια φάση που προσπαθεί να απογαλακτιστεί, να με... αποδεκατίσει και να με... ξαναφτιάξει από την αρχή, είναι μια δύσκολη ηλικία. Αλλάζουν πολλά πράγματα, θέλει να γίνει πιο ανεξάρτητη και νομίζει ότι τα ξέρει όλα, και είναι δύσκολα να τα περιορίσεις, να τα λύσεις.

θεωρείς ότι δυσκολεύει ο ρόλος της μαμάς όταν το παιδί
μεγαλώνει;
Βέβαια, σίγουρα, «μεγάλα παιδιά, μεγάλα προβλήματα»... Μου τα έλεγαν και δεν τα πίστευα. Τώρα πια δεν μένω μαζί με τη μαμά μου, είμαστε οι δυο μας με την κόρη μου, η μητέ­ρα μου μένει πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη, στην αδελφή μου.

Η κόρη σου σου δίνει συμβουλές;
Με συμβουλεύει να μην κάνω τίποτα από όλα αυτά που κάνω.

Δηλαδή, τι κάνεις που δεν της αρέσει;
Τα πάντα, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα που της αρέσουν, έτσι, σε όλα έχει μια άρνηση. Δεν της αρέσει το πώς φτιάχνω ένα φαγητό, δεν της αρέσει η επιλογή μου για κάτι που θα ψωνίσω για το σπίτι, δεν της αρέσει κάτι που ψωνίζω για εκεί­νη ή για μένα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved