Κορονοϊός - Βάσω Γουλιελμάκη: «Δεν ξέρουμε αν θα γίνουν παραστάσεις το καλοκαίρι» (photos)
Showbiz

Κορονοϊός - Βάσω Γουλιελμάκη: «Δεν ξέρουμε αν θα γίνουν παραστάσεις το καλοκαίρι» (photos)

Κορονοϊός - Βάσω Γουλιελμάκη: Η ηθοποιός που παίζει στο σίριαλ του ΣΚΑΪ θα γίνει της πολυκατοικίας μίλησε για τα προβλήματα που έχει επιφέρει στους ηθοποιούς η επιδημία!

Η Βάσω Γουλιελμάκη που συμμετέχει στο σίριαλ του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας» μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την 15χρονη κόρη της η οποία βρίσκεται στην εφηβεία, τα προβλήματα στις παραστάσεις με τον κορονοϊό. Είναι άνθρωπος που μετανιώνει, που νοιώθει τύψεις, που μπορεί να δίνει στους άλλους πολλές ευκαιρίες, αλλά είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της!

Η κόρη σου στην προσωπική ζωή σου επεμβαίνει, στις παρέες, στους φίλους, στις σχέσεις σου;
Όχι, εκεί δεν παρεμβαίνει και αυτό είναι καλό.

Είσαι πολύ διακριτική στην προσωπική ζωή σου, δεν θέλεις να πέφτει το φως της δημοσι­ότητας. Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι έχεις ένα παιδί;
Σαφώς έπαιξε ρόλο, αλλά είμαι και ως χαρακτήρας έτσι, δεν συμβαίνει μόνο γιατί έχω ένα παιδί και είμαι διακριτική, ότι δεν θέλω να το πληγώ­σω και να μαθαίνει πολλά πράγματα για την προσωπική μου ζωή, είναι ότι κι εγώ δεν εί­μαι άνθρωπος που θα κάτσω να διαλαλώ τη σχέση μου.

Με τον πρώην σύζυγό της Σωκράτη Αλαφούζο

Σαφώς παίζει ρόλο και το επάγγελμα σου, λόγω της έκθεσης που έχει, διαφοροποιεί την κατάσταση.
Αν δεν υπήρχε προβολή λόγω του επαγγέλματός μου, το ίδιο θα έκανα και καλύτερα, γιατί έτσι δεν θα βγει κάποιος να το γράψει και δεν σε ρωτάνε συνέχεια.

Σε φέρνουν σε δύσκολη θέση οι ερωτή­σεις για την προσωπική ζωή σου;
Ναι, πάντα έρχομαι σε δύσκολη θέση. Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις, αλλά το θέμα είναι ότι η ερώτηση γίνεται... Δεν απαντάω με θυμό, πάντα με ευγένεια, για να σταματήσει η ερώτηση, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλω ούτε να με ρωτάνε ούτε να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις.

Σκέφτεσαι τη συντροφικότητα, καθώς η κόρη σου μεγαλώνει και κάποια στιγμή θα ανοίξει τα «φτερά» της και θα φύγει από το σπίτι κάνοντας τη δική της ζωή;
Τα πράγματα τα σκέφτομαι την ώρα που γίνονται, ούτε κάνω υποθέσεις. Όταν γίνο­νται, τα αντιμετωπίζω, έτσι έχω μάθει, είναι πολύ ωραίο και πρακτικό, αλλιώς τρελαίνεσαι.

Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου έχει πάρει η κόρη σου;
Τη δικαιοσύνη, σε αυτό μου μοιάζει.

Στη θεατρική παράσταση που συμ­μετέχεις θα συνεχίσετε την περιοδεία, καθώς ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα σχέδια όλων μας;

Η ζωή σου τα έχει φέρει όπως τα ήθελες;
Πολλά πράγματα πραγματοποιήθηκαν και πολλά άλλα θα πραγματοποιηθούν. Είμαι πολύ ευχαρι­στημένη με το ότι είμαι καλά στην υγεία μου, κα­θώς και οι άνθρωποι που αγαπώ, αυτό μετράει πάνω απ' όλα. Αισθάνομαι τυχερή γι' αυτό που μου έχει δοθεί. Η υγεία είναι το πιο βασικό, γιατί είναι πολύ επικίνδυνα και ζούμε από τύχη. Η αλή­θεια είναι ότι δεν έχω μεγάλους φόβους, δεν είμαι ένα άτομο που έχω τέτοια προβλήματα, δεν έχω τίποτα, κανένα φόβο.

Είσαι ο άνθρωπος που μετανιώνεις;
Είμαι άνθρωπος που μετανιώνω, που έχω τύψεις, που προσπαθώ να επιβιώσω και να κάνω καλύτε­ρα τα πράγματα.

Δεύτερη ευκαιρία δίνεις;
Στους άλλους δίνω 150 ευκαιρίες, με τον εαυτό μου είμαι πιο αυστηρή.

Γιατί είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου;
Δεν ξέρω, είμαι αυστηρή με μένα, ενώ στους άλλους δικαιολογώ τα πάντα. Είμαι από τους ανθρώπους που ανοίγονται εύκολα, απλώς δεν έχω πολλούς φίλους, δεν αισθάνομαι κοντά μου τους ανθρώπους που δεν έχουν περάσει από κάποιες διαδικασίες.

Ποιες είναι αυτές οι διαδικασίες;
Για να ανοιχτώ... βασικά λέω τα πάντα, από το ότι έχω πόνο στην καρδιά, μέχρι και τι έχω μαγειρέψει, αλλά για να γίνει κάποιος φίλος μου, πρέπει να δε­θεί, η φιλία είναι κάτι που περνάει δοκιμασίες, δεν μπορεί να γίνει απλά. Πρέπει να έχουμε φάει «ψωμί κι αλάτι» με κάποιον, για να πω ότι είναι φίλος μου, αν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να συμβεί αυτό. Είμαι πολύ ανοιχτή, αισιόδοξη και θέλω να δημιουργώ καινούργιες φιλίες με ανθρώπους.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved