Πηγή Δεβετζή: «Ο γάμος μου ήταν ένας εφιάλτης» (photos)
Showbiz

Πηγή Δεβετζή: «Ο γάμος μου ήταν ένας εφιάλτης» (photos)

Πηγή Δεβετζή: Η Ολυμπιονίκης είχε ένα δύσκολο διαζύγιο και τώρα δηλώνει single αφού όπως λέει «Εγώ ρε φίλε είμαι δύσκολη»

Κάποιες πληγές όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν πρόκειται να επουλωθούν ποτέ! Τι και αν την ημέρα που ντύθηκε νυφούλα η Πηγή Δεβετζή δεν σταματούσε να κάνει όνειρα για μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα, τελικά διαψεύστηκε με το χειρότερο τρόπο.


Και αυτό γιατί τα όνειρα της αυτά, τελικά μετατράπηκαν σε... εφιάλτες. «Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κάποιος όταν χωρίζει σημαίνει ότι δεν περνάει καλά. Πήρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο, εγώ το πλήρωσα», δήλωσε σε συνέντευξή της η Ολυμπιονίκης. Όλοι γνωρίζουν πως το 2006 έλαβε χώρα ο πολιτικός γάμος της Πηγής Δεβετζή με τον Γιώργο Πούλο, ύστερα από 6 χρόνια σχέσης. Τότε το ζευγάρι χώριζε τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, καθώς εκεί η Πηγή διατηρεί το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενώ μαζί με τον πρώην σύζυγο της είχαν ανοίξει μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Παρότι όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά, το διαζύγιο τους έσκασε σαν βόμβα. «Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου! Δυστυχώς ήμασταν και συνεργάτες, δηλαδή αυτός ήταν... Δεν είχα καλή τύχη σε αυτό το πράγμα, γι' αυτό ανακατεύομαι όταν μιλάω γι' αυτό. Ό,τι κατάφερα το κατάφερα μόνη μου, με τη βοήθεια του προπονητή μου και μόνο. Έλεος δηλαδή! Κατά κάποιο τρόπο με εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει λόγος να τα πω», είχε πει παλαιότερα η Πηγή Δεβετζή, αποδεικνύοντας με τα λόγια της πως το διαζύγιο αυτό ήταν δύσκολο.

Πλέον ο ένας δεν έχει καμία σχέση με τον άλλον, με την Πηγή να είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Μπορεί στο πέρασμα της τα αρσενικά να σχηματίζουν ουρά, καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα με δυναμική προσωπικότητα, εκείνη δηλώνει... single.

«Χωρίς σχέση είμαι τρία χρόνια. Πλέον οι άνδρες δεν επιμένουν... Αν δεν τους κάτσεις, δε συνεχίζουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved