Γιώργος Νταλάρας: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Παίζει με τους εγγονούς του και τηρεί τα μέτρα! (pics)
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Παίζει με τους εγγονούς του και τηρεί τα μέτρα! (pics)

Κορονοϊός: Σε τέτοιους καιρούς που είναι απολύτως απαραίτητο να μένουμε σπίτι, ο Γιώργος Νταλάρας βρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να περνά τον χρόνο του με τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα. 

Και φυσικά δεν είναι άλλα από τα δύο εγγόνια του τα οποία έχει αποκτήσει από τη μοναχοκόρη του Γεωργιάννα.

Η νεαρή καλλιτέχνις είναι μητέρα δύο πανέμορφων και ζωηρών αγοριών, του Γιώργου και του Φοίβου οι οποίοι φαίνεται να έχουν μεγάλη αδυναμία στον παππού.

Όχι βέβαια πως η γιαγιά Άννα μένει εκτός των παιχνιδιών που σκαρώνουν συχνά στο σαλόνι του σπιτιού τους όπου έχουν απομονωθεί όλοι μαζί για να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

Ο Γιώργος Νταλάρας ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία του με τους δύο εγγονούς του και οφείλουμε να πούμε ότι μας εξέπληξε -φυσικά ευχάριστα- μιας και δεν συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά του.

Ένεκα των συνθηκών όμως και θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα όπως και όλοι οι καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς όπως είναι εκείνος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αυτή την τόσο τρυφερή φωτογραφία στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται να κάθεται στο πάτωμα μαζί με τα γλυκύτατα εγγονάκια του και να παίζουν.

Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: "Ομαδικά παιχνίδια. Συνεργαζόμαστε με αποστάσεις ασφαλείας".

Δείτε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved