Αποκλειστικό: Μαίρη Μηλιαρέση: «Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο στην Ισπανία»

Αποκλειστικό: Μαίρη Μηλιαρέση: «Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο στην Ισπανία»

Η Μαίρη Μηλιαρέση εκτός από την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, λόγω του κορονοϊού, έχει το μυαλό της και στην Ισπανία.

Εκεί μένει και σπουδάζει η κόρη της Σοφίνα Λαζαράκη, συνεπώς ως μητέρα είναι λογικό να ανησυχεί. Στην κουβέντα που κάναμε, λοιπόν, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια περιέγραψε με ειλικρίνεια την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε όλοι.

«Όταν κλείνω την πόρτα μου και πλένω τα χέρια μου, μόνο τότε νιώθω ασφαλής. Εάν θέλουμε να είμαστε καλά πρέπει να κάνουμε υπομονή και προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο για κανέναν».

Η Μαίρη Μηλιαρέση αναφέρθηκε και στα μέτρα που έχουν πλέον επιβληθεί και όλη η χώρα είναι σε καραντίνα, με εκείνη να τονίζει ότι θα έπρεπε να είχε ισχύσει νωρίτερα.

«Την πρώτη μέρα που απαγορεύτηκε η άσκοπη μετακίνηση τήρησα το νόμο και για να βγω για αγορές στο super market έστειλα το κατάλληλο μήνυμα. Kαι για να είμαι ειλικρινής, αυτό έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Με το που είδαμε τι συμβαίνει στις άλλες χώρες θα έπρεπε να γίνει αμέσως απαγόρευση της κυκλοφορίας και πρόστιμα. Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουμε από καλή θέληση. Πρέπει να μας πιέσει κάποιος. Και στην τελική είναι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, δεν συμβαίνει γιατί κάποιος θα κερδίσει κάτι από αυτό. Αν δεν το καταλαβαίνουν μερικοί θέλει πίεση. Με φοβίζει αυτό που συμβαίνει. Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα κι όλα αυτά που γίνονται στις άλλες χώρες ελπίζω κι εύχομαι να μην τα δούμε κι εδώ στην Ελλάδα».

Η κόρη της βρίσκεται στην Ισπανία

Η κουβέντα μας πέρασε και στην κόρη της. Η Σοφίνα Λαζαράκη ζει στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια, καθώς κάνει τις σπουδές της εκεί. Όπως είναι φυσιολογικό η ανησυχία της μητέρας της είναι μεγάλη με εκείνη να μας περιγράφει πώς διαχειρίζεται την κατάσταση.

«Εγώ βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί το παιδί μου είναι στην Ισπανία κι είναι εγκλωβισμένο εκεί. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Έχω καθημερινή επικοινωνία με τη Σοφίνα είτε με μηνύματα είτε με κάμερα. Στην Ισπανία είναι κλεισμένοι μέσα πολύ πριν από εμάς, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η κόρη μου είναι κλεισμένη με τον σύντροφό της σε ένα σπίτι έξω από τη Μαδρίτη και δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει το νευρικό σύστημα δύο ανθρώπων να είναι μόνοι τους μέσα σε ένα σπίτι κι έξω από μια πόλη. Αποφάσισαν να πάνε στο εξοχικό του μπαμπά του για να απομονωθούν.

Η Σοφίνα ναι μεν προστατεύεται αλλά από την άλλη όλα τα όνειρά της με τη σχολή της για να δώσει τον Ιούνιο τις εξετάσεις της καταστρέφονται. Φροντίζω όσο μπορώ να την δυναμώνω ψυχολογικά. Με ενδιαφέρει να την ακούω ήρεμη κι ότι είναι καλά κι ας είναι εκεί. Τουλάχιστον είναι με τον άνθρωπο που αγαπάει. Μου λείπε αλλά θέλω να είναι καλά».

Το διαφημιστικό σποτ με τις μάσκες και οι βολές εναντίον της

Η Μαίρη Μηλιαρέση έκανε ένα διαφημιστικό, το οποίο πρόβαλε μάσκες προστασίας. Μια μερίδα κόσμου βλέποντας το σποτάκι εναντιώθηκε στην παρουσιάστρια κι εκείνη θεώρησε εύλογο να απαντήσει γι' αυτό μέσω social media. Τώρα, λοιπόν, εξηγεί τι την ώθησε σε αυτήν την κίνηση.

«Την “πάτησα” με το διαφημιστικό για τις μάσκες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά ηθική και ψυχολογική. Αποφάσισα να τοποθετηθώ στα social media, γιατί πολύς κόσμος με έβριζε με τον χειρότερο τρόπο και με έλεγε “μαυραγορήτη”. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. δεν είμαι η επώνυμη τραγουδίστρια που θα κάνει μια αρπαχτή και θα πάρει μπόλικα λεφτά. Οι πωλήσεις είναι η δουλειά μου και προσπαθώ να επιβιώσω μέσα από αυτό. Δεν γίνεται, όμως, να τα φορτώνομαι εγώ, γιατί δεν επιλέγω τα προϊόντα, ούτε έχω κέρδος από αυτά. Γιατί, λοιπόν, πρέπει να την πληρώσω; Επέλεξα να το εξηγήσω, γιατί θεώρησα πάρα πολύ άδικο να συμβαίνει προς το πρόσωπό μου».

Η συζήτησή μας έκλεισε με την παρουσιάστρια να περνά το δικό της μήνυμα για την τρέχουσα κατάσταση και τόνισε: «Να κάνουμε κουράγιο να περάσει όλο αυτό και να μην βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι μας. Φαντάσου ότι για να αλλάξω περιβάλλον θα μεταφέρω έπιπλα στην ταράτσα. Δεν γίνεται να αρρωστήσουμε όλοι και να πεθάνει ο μισός πληθυσμός μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούμε να κλειστούμε μέσα».

GALLERY

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

©2010-2022 Gossip-tv.gr - All rights reserved