Ξένια Καλογεροπούλου: Έχασε το φως της και μένει κλεισμένη στο σπίτι της (photos)
Showbiz

Ξένια Καλογεροπούλου: Έχασε το φως της και μένει κλεισμένη στο σπίτι της (photos)

Ξένια Καλογεροπούλου: «Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου απ΄ την Πρωτοχρονιά - Το ότι δεν βλέπω εί­ναι χειρότερο απ' το ότι είμαι στο σπίτι»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Ξένιας Καλογεροπούλου ότι ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα την ανάγκασε πλέον να ζει στο σκοτάδι.

Η σημαντική κυρία του θεάτρου και αγαπημένης συγγραφέως των παιδιών βρίσκεται πλέον κλεισμένη στο σπίτι της αδυνατώντας να διαβάσει και να γράψει, αφήνοντας το μυαλό της να αναπολεί εικόνες και στιγμές. Η κατάστασή της είναι σχεδόν δραματική, αφού αδυνατεί ακόμα και να πάει στο σούπερ μάρκετ για τα απολύτως απαραίτητα λόγω κορονοϊού. «Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου απ΄ την Πρωτοχρονιά. Έτυχε

να πάθω κάτι πολύ σοβαρό στα μάτια μου και δεν μπορώ πια να διαβάζω ούτε να γράφω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακούω βιβλία. Κλείνω τα μάτια και τα ακούω» εξομολογήθηκε η ίδια στη δημοσιογράφο Αργυρώ Μποζώνη. Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Ξένιας Καλογεροπούλου ήταν στις 3 Μαρτίου, όταν βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει την επιστήθια φίλη της και πολυβραβευμένη συγγραφέα Αλκη Ζέη. Με μάτια κόκκινα από το κλάμα, φανερά αναστατωμένη, δεν επέτρεψε σε κανέναν να καταλάβει πρόβλημά της.

« Έχω μια φίλη που με προσέχει εδώ, βγαίνω και περπατώ πολύ λίγο στο πάρκο, κι επειδή τη μέρα της κηδείας της Αλκής πέθανε η γάτα μου, έχω μια καινούργια που μου κάνει παρέα και με παρηγορεί. Το ότι δεν βλέπω εί­ναι χειρότερο απ' το ότι είμαι στο σπίτι. Δεν θα με πείρα­ζε τόσο το κλεισμένη μέσα, αν μπορούσα να βλέπω κα­λύτερα, αλλά προσαρμόζομαι κι εγώ και κάνω αυτά που πρέπει να κάνουμε όλοι» σχολίασε η ηθοποιός αναφορι­κά και με τα μέτρα που πήρε η Πολιτεία για την πανδημία.

Και συνέχισε: «Άκουσα κάμποσα βιβλία, τα πιο πρόσφα­τα είναι ο τελευταίος τόμος της "Αναζήτησης του χαμέ­νου χρόνου" του Προυστ. Είχα διαβάσει όλο το βιβλίο, αλλά όχι τον τελευταίο τόμο, η "Λολίτα" και το "Μίλησε μνήμη" του Ναμπόκοφ.
Και όπως πολύς κόσμος ακούω -αφού δεν μπορώ να δω- τηλεόραση, όλα αυτά που πρέ­πει να κάνουμε και να μην κάνουμε» ανέφερε χαρακτη­ριστικά.

Και τι ειρωνεία: Το 2015 ήταν...

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved