Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Άθελά μου γίνομαι κακιά πεθερά»! (photos)
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Άθελά μου γίνομαι κακιά πεθερά»! (photos)

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η Πολίτισσα μαγείρισσα που ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά πεθερά μιλάει με πλήρη ειλικρίνεια για τη σχέση της με τις νύφες της

Ανήσυχο πνεύμα, δεν θέλει να χάνει λεπτό από τη ζωή της η Μαρία Εκμεκτσίογλου, που όπως λέει, οι δυσκολίες που έχει περάσει την έχουν ατσαλώσει.

Κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί...
Είναι αλήθεια, πάντα κάνω πολλά πράγματα μαζί. Προς ώρας κάνω τη μαγειρική στο Οpen, στην εκπομπή «Ευτυχείτε», .ενώ μου έχει γίνει πρότα­ση για τον ερχόμενο Οκτώβριο, για να κάνουμε το οδοιπορικό που κάνω πάντα, αλλά δεν παύω να είμαι ανοιχτή και σε άλλα κανάλια. Έχω ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ, σε πολλά μέρη, εξωτική Ανατολή αυτή τη φορά. Επίσης, έχω υπογράψει για ένα καινούργιο βιβλίο που θα αφορά στην κου­ζίνα μιας Πολίτισσας, ενώ το άλλο βιβλίο θα είναι η ζωή μιας Κωνσταντινοπολίτισσας, σε μυθιστορημα­τικό πλαίσιο. Περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο που έχω με το Open, να απομονωθώ τελείως , κι έχω διαλέξει πού θα πάω το καλοκαίρι, καθώς το μαγαζί θα το αναλάβουν οι γιοι μου.

Εννοείς ότι θα κάνεις «ασκητική» ζωή; θα μείνεις κάποιο χρονικό διάστημα μόνη σου για να ασχοληθείς με τη συγγραφή;
Ναι, θα πάω δύο μήνες κάπου μόνη μου, ασκητική ζωή, εντός Ελλάδος. Δεν θα πω πού θα πάω, ούτε στους γιους μου δεν θα το πω, γιατί θα θέλουν να έρθουν να με δούνε, θα επικοινωνώ μαζί τους μόνο με το κινητό μου τηλέ­φωνο. Έχω φτάσει στη μέση και δεν μπορώ να βρω το τέλος του βιβλίου στο μυθιστόρημα, θα δω μέχρι τότε τι θα αλλάξει στη ζωή μου, τι θα γίνει και θα το γράψω.

θα είσαι η πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος
θα έχει αρκετά δικά μου κομμάτια, μάλιστα έχω πρόταση μετά, να γίνει και κινηματογραφική ταινία.

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω-κάτω.
Αυτό το διάστημα δεν πηγαίνω στην Τουρκία, γιατί με αυτό το παγκόσμιο κακό που μας έτυχε δεν θα ταξιδέψω. Τελευταίο ταξίδι μου στην Πόλη ήταν πριν από ενάμιση μήνα, γιατί δεν μπορώ να ζήσω και μα­κριά της. Οι δύο γιοι μου είναι στην Τουρκία κι έρχονται και με βλέπουν εναλλάξ. Ο Απόλλων ετοίμαζεται για ευχάριστα.

Εννοείς πως ετοιμάζεσαι να γίνεις δεύτερη φορά πεθερά;
Η κοπέλα του είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει πολύ αυτή τη φορά το κορίτσι που είναι μαζί του, την εγκρίνω. Πρωτοχρονιά περάσαμε όλοι μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι πολύ γλυκιά και του μαγειρεύει κιόλας.

Το να μαγειρεύει είναι βασική προϋπόθεση, για να σου αρέσει η νύφη;
Σίγουρα μου αρέσει να μαγειρεύει η γυναίκα το γιου μου. Ο μεγάλος μου γιος μαγειρεύει εκείνος στη γυναίκα του, εκείνη δεν μαγειρεύει και δεν τρώει, είναι αδύνατη. Το κορίτσι του Απόλλωνα μαγειρεύει και είναι νοικοκυρούλα.

Είσαι καλή πεθερά;
Είμαι πολύ συναισθηματική ως άνθρωπος, αλλά όταν γίνεσαι πεθερά,

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

θέλεις να έρθουν σύντομα εγγόνια στη ζωή σου;
Δεν είμαι προετοιμασμένη, ίσως φταί­ει ότι έγινα μάνα νέα. Δεν είμαι προετοιμασμένη για ένα τέτοιο γεγονός να έρθει κάποιος και να με πει «γιαγιά». Μετά θα αφήσω τα μαλλιά μου να ασπρίσουν... δεν ξέρω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved