Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η Πολίτισσα μαγείρισσα αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε από προξενιό! (photos)
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η Πολίτισσα μαγείρισσα αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε από προξενιό! (photos)

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Με προξενιό παντρεύτηκε τον επί 15 χρόνια μεγαλύτερό της σύζυγο η Πολίτισσα μαγείρισσα όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της

Ανήσυχο πνεύμα, δεν θέλει να χάνει λεπτό από τη ζωή της η Μαρία Εκμεκτσίογλου, που όπως λέει, οι δυσκολίες που έχει περάσει την έχουν ατσαλώσει. Η γνωστή σεφ μίλησε για τη δουλειά και τα σχέδια της, για τους δύο έρωτες στη ζωή της, για τους γονείς της, που τη «λογόδωσαν» στον πρώτο γάμο της!

Ο πρώτος σου γάμος έγινε με προξενιό;
Δεν το λες προξενιό, ήταν μια συμφωνία μεταξύ γονέων. Ήμουν σε μικρή ηλικία όταν έγινε ο γάμος. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, «έχασα» τον αδερφό μου και με αρραβώνιασαν άρον-άρον εκεί, για να μη μείνω μόνη μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω μόνη μου εκεί.

Δεν τον ερωτεύτηκες;
Τον ερωτεύτηκα μετά τον άντρα μου. Ήταν ωραίος, δεν μου τον έδωσαν με το ζόρι, είχαμε 15 χρόνια δι­αφορά ηλικίας. Γνωρίστηκαν πρώτα οι μαμάδες μας, μετά οι πατεράδες μας, μας... λογόδωσαν κι εμείς γνωριστήκαμε μετά.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:


Μου άρεσε και είπα: «Δόξα τω θεώ, τώρα θα μπορώ να βγαίνω βόλτα τα βράδια, να πηγαίνω ντισκοτέκ και σινε­μά». Γύρισα πίσω να πάω στο σχολείο και τη βέρα την κρέμασα αλυσίδα στο λαιμό γιατί απαγορευ­όταν να τη βάλω στο δάχτυλο, θα με έδιωχναν αμέσως. Ήταν ωραίος γάμος, αλλά... τέλειωσε.
Δεν είμαι άνθρωπος που θα συμβιβαστώ. Από τη στιγμή που δεν είμαι ευτυχισμένη και δεν υπάρχει το πάθος, ο έρωτας, η αγάπη, δεν χρειάζεται να το προχωράς χωρίς λόγο. Ήμουν πολύ νέα για να παγι­δευτώ σ' ένα τέτοιο γάμο και χωρίσαμε. Τώρα είμαστε μια οικογένεια, βρισκόμαστε, αγαπώ τους δύο γιους του, αλλά περισσότερη αδυναμία έχω στην κόρη του.

Σε έχει βοηθήσει σε οικονομικά ζητήματα;
Όχι ποτέ, παρόλο που «στέκεται» πολύ καλά οικονο­μικά. Ούτε δέχτηκα ούτε ζήτησα ούτε διατροφή πήρα ποτέ, κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει αυτό.

Γιατί δεν θέλησες να πάρεις διατροφή;
Γιατί διάλεξα εγώ να χωρίσω, δεν θα είχα απαίτηση να πάρω διατροφή ή οτιδήποτε άλλο. Στα παιδιά ήταν εντάξει, αλλά εγώ προσωπικά δεν ζήτησα τίποτα. Είχα ζήλιες και πνίγηκα, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο. Δύο φορές ερωτεύτηκα, δύο φορές παντρεύ­τηκα. Τώρα έχει πολλά χρόνια να έρθει ο έρωτας.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved