Κορονοϊός: Θάλεια Ματίκα: «Ο γιος μου, που είναι επτά, έχει αρχί­σει και ζορίζεται» (photos)
Showbiz

Κορονοϊός: Θάλεια Ματίκα: «Ο γιος μου, που είναι επτά, έχει αρχί­σει και ζορίζεται» (photos)

Κορονοϊός: Η Θάλεια Ματίκα μιλάει για τον τρόπο που η ίδια και η οικογένειά της αντιμετωπίζουν τη νέα πραγματικότητα λόγω της κρίσης με τον ιό. 

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μιλάει για πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνην αλλά και για το πώς τα παιδιά της αντιμετωπίζουν τις νέες συνθήκες της καθημερινότητας λόγω κορονοϊού.

Δείτε τι είπε...

Έγινε μια ανακοίνωση από τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γε­ωργίου για τη διακοπή των γυρισμά­των των «8 λέξεων» για προληπτικούς λόγους λόγω κοροναϊού. Πώς ήταν το κλίμα τις τελευταίες ημέρες;

Γύρισα από την Κύπρο λίγες ημέρες πριν οπό την ανακοίνωση αυτών των αποφάσεων. Όλοι ήμασταν θορυβημένοι και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει. Πολύ σοφά και οι δύο πήραν την απόφαση να αναβληθούν τα γυρίσματα. Τα επεισόδια ήδη προβάλλονται μονά στον ΣΚΑΙ, από διπλά που ήταν. Νομίζω πως όλο αυτό που συμβαίνει μας ξεπερνά όλους... Μακάρι να ξεπεραστεί γρήγορα και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις δουλειές μας και την κανο­νικότητα μας.

Με τις πτήσεις είχατε άγχος;

Όχι, γιατί τηρούσα όλα τα μέτρα προφύλαξης. Και φυσικά πήγαινα μόνο από το ξενοδοχείο στο γύρισμα και επέστρεφα. Ήδη είχαν αδειάσει τα αεροδρόμια τις τελευταίες εβδομάδες των μετακινήσεων μου.

Οι συνθήκες στο γύρισμα;

Από την αρχή μέχρι και που σταματήσαμε υπέ­ροχες. Το κλίμα είναι οικογενειακό παρά το γε­γονός πως οι «8 λέξεις» είναι μια μεγάλη παραγωγή που απασχολεί πολλά άτομα Η σειρά είναι γυρισμένη σε φυσικούς χώρους με μηχα­νήματα υψηλής τεχνολογίας. Είναι πολύ υψη­λό το επίπεδο. Τις τελευταίες ημέρες συζητού­σαμε για τον κοροναϊό, αλλά όλοι μείναμε ψύ­χραιμοι.

«Μένουμε σπίτι». Πώς το βρήκατε ως πρωτοβουλία και πώς το εφαρμόζετε στην καθημερινότητα σας;

Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Έχουμε πειστεί όλοι γι' αυτό. Έχουμε κλειστεί με τα παιδιά στο σπίτι και βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα, όπως όλος ο κόσμος: Ακόμη είναι πολύ νωρίς, οπότε έχουμε ψυχραιμία. Δεν ξέρω πώς θα εί­ναι όλο αυτό εάν διαρκέσει πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι μόνοι τους, είναι αβοήθη­τοι, και άνθρωποι που ο εγκλεισμός μπορεί να τους φέρει ψυχολογική επιβάρυνση.

Τα παιδιά πώς το αντιλαμβάνονται;

Η κόρη μου είναι πολύ μικρή, σχεδόν τριάμι­σι ετών. Ο γιος μου που είναι επτά έχει αρχί­σει και ζορίζεται. Μας ρωτά πότε θα τελειώσει όλο αυτό...

Πώς περνάτε τον χρόνο σας λοιπόν;

Παίζουμε με τα παιδιά, κάνουμε τα μαθήμα­τα με τον γιο μου, μαγειρεύουμε και βλέπου­με ταινίες. Βλέπαμε ούτως ή άλλως, τώρα βλέ­πουμε περισσότερες.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved