Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Γενέθλια για την κόρη της, Μαρίνα - Εσύ έχεις δει πόσο έχει μεγαλώσει; (Photos)

Γενέθλια σήμερα για την Μαρίνα Παντζοπούλου, τη μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη!

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015 και σήμερα γίνεται 5 χρονών!

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της!

Το πιο μικρό παιδί της Ελένης Μενεγάκη, η Μαρίνα της τής μοιάζει πολύ. Είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια!

Η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει αναφερθεί στην κορούλα της και μας έχει αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πει σε μία εκπομπή της: «Ξανά ξεκίνησα από την αρχή να βλέπω τα ίδια προγράμματα με το μωρό. Θα τρελαθώ! Τα έχω δει τόσες φορές. Σε αυτή την ηλικία πάλι απ’ την αρχή Ντόρα; Δεν αντέχω!».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της: «Βγαίνω από την ντουζιέρα και μου είχε βάψει το καλοριφέρ με καφέ κραγιόν, μου είχε βάψει το πάτωμα, πέντε λεπτά έκανα να την βγω– πότε πρόλαβε! – και είχε βάψει από τα χείλη της μέχρι τη μύτη της, κόντεψα να τρελαθώ». Και είχε τονίσει: «Καμία άλλη από τις κόρες μου (Βαλέρια και Λάουρα) δεν είχε τέτοια αγάπη με τα καλλυντικά και πόσo μάλλον σε τόση μικρή ηλικία».

Όσο για το πώς πήρε η μικρή το όνομα Μαρίνα; Πίσω από το όνομα Μαρίνα κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη Παντζόπουλου και η Ελένη Μενεγάκη μαγεύτηκε από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του συζύγου της και έτσι ονόμασαν την μικρούλα Μαρίνα που σε λίγες μέρες γίνεται πέντε χρονών και δες τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της και θα τα χάσεις! Είναι μία κούκλα η Μαρίνα Παντζοπούλου!

Δείτε παρακάτω τις πιο όμορφες φωτογραφίες της μικρής, Μαρίνας Παντζοπούλου αλλά και τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της, όταν πριν κανά δίμηνο έκανε βόλτα σε εμπορικό κέντρο με τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved