Καινούργιου–Τσαγκρίδης: Περνούν μαζί την καραντίνα και δες τι έκανε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια
Showbiz

Καινούργιου–Τσαγκρίδης: Περνούν μαζί την καραντίνα και δες τι έκανε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου για κάποιες ημέρες να ήταν εκτός τηλεοπτικού «αέρα» λόγω προληπτικών μέτρων κατά το κορονοϊού, όμως επέστρεψε και πάλι στο πόστο της.

Όσο όμως βρίσκεται στο σπίτι της, δεν είναι μόνη αφού έχει την ωραιότερη παρέα και αυτή δεν είναι από την αγκαλιά του συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια «ανέβασε» φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν είναι σίγουρα αυτή που περιμένεις να δεις αλλά είναι μια αρχή και μέσα στην καραντίνα ίσως η καλύτερη. Γιατί το λέμε αυτό;

Μπες στη gallery και θα δεις τις φωτογραφίες του καλού της αλλά λίγο… αλλιώς! Εμάς πάντως κι έτσι μας άρεσαν!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όμως σε αντίθεση με άλλες σχέσεις του παρελθόντος στη ζωή της όμορφης παρουσιάστριας, η συγκεκριμένη σχέση έχει προφυλαχθεί πολύ περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με τους φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες.

Αποφασισμένη η Κατερίνα να κρατήσει χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της και να απασχολεί τη δημοσιότητα μόνο με τη δουλειά της, έχει καταφέρει να προστατεύσει προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved