Η Σκορδά μετά την καραντίνα πήγε τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα! Φωτό από το σπίτι του παρουσιαστή
Showbiz

Η Σκορδά μετά την καραντίνα πήγε τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα! Φωτό από το σπίτι του παρουσιαστή

Στην απόλυτη κανονικότητα φαίνεται πως έχει επιστρέψει η ζωή της Φαίης Σκορδά και των γιων της Γιάννη και Δημήτρη οι οποίοι περνούν το Σαββατοκύριακο, όπως συνηθίζεται, με τον πατέρα τους Γιώργο Λιάγκα

Μετά την καραντίνα 15 ολόκληρων ημερών αφού η όμορφη παρουσιάστρια διαγνώστηκε με κορονοϊό, παρ' όλο που ήταν εντελώς ασυμπτωματική, οι δύο γιοι του πρώην ζευγαριού επισκέφτηκαν τον πατέρα τους, μία συνήθεια που τόσο πολύ τούς είχε λείψει.

Γιατί τον πατέρα τους τον έβλεπαν καθημερινά, καθώς ο παρουσιαστής, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, έβλεπε καθημερινά τα παιδιά του τα οποία επισκεπτόταν στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Οι δύσκολες αυτές ημέρες πέρασαν και τα δύο αγόρια χθες βρέθηκαν στο σπίτι του μπαμπά, όπως παλιά.

Και φυσικά εκείνος, δεν τούς χάλασε χατίρι και φυσικά τούς επέτρεψε να παίξουν, λίγο παραπάνω από τα καθιερωμένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Μάλιστα, απαθανάτισε αυτές τις στιγμές, δείχνοντας πολύ χαρούμενος που είχε τα αγοράκια του στην παρέα του, στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη.

Όχι πως η μαμά μένει πολύ μακριά, όμως ήταν πολύ καλή ευκαιρία και για τους δύο πιτσιρικάδες να αλλάξουν περιβάλλον και να χαρούν λίγες όμορφες στιγμές με τον μπαμπά τους.

Από αύριο, όλα επιστρέφουν στα κανονικά τους αφού η Φαίη Σκορδά θα είναι στο πλατό της εκπομπής της, ενώ και ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζει νέα εκπομπή, αυτή τη φορά όχι ψυχαγωγική αλλά ενημερωτική, λόγω των αναγκών των ημερών για πληροφόρηση πάνω στο φλέγον θέμα του κορονοϊού και των επιπτώσεών του.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved