Και όμως! Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες!
Showbiz

Και όμως! Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες!

Άγριες Μέλισσες: Πως είναι πολύ γοητευτικός άντρας το γνωρίζαμε. Όμως, σίγουρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι κάτω από το κουστούμι εποχής που φοράει για τις ανάγκες της σειράς και του ρόλου του κρύβονταν τέτοιοι κοιλιακοί!

Η φωτογραφία είναι καλλιτεχνική και φυσικά είναι από το παρελθόν καθώς έχει τραβηχτεί καλοκαίρι.

Μάλιστα ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται και εκείνος σε απομόνωση στο σπίτι λόγω κορονοϊού, ξέθαψε τη φωτογραφία αυτή η οποία τού έφερε στη μνήμη όμορφες αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν.

"Όταν μπορούσα να αγγίξω τον κόσμο" έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και την οποία, όπως αναφέρει ο ίδιος ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, έχει τραβήξει η φίλη του Κάτια Δέδε.

Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν γνωστό πως ο ηθοποιός και το όμορφο μοντέλο γνωρίζονται και μάλιστα τόσο καλά ώστε να κάνουν διακοπές μαζί.

Όπως και να έχει, η φωτογραφία εντυπωσιάζει, όχι μόνο επειδή έχει τραβηχτεί κυριολεκτικά στον... αέρα, ούτε για τα υπέροχα χρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι και Αιγαίο αλλά κυρίως επειδή δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τόσο καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του εν λόγω ηθοποιού.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved