Γενέθλια για την Ελίνα Ακριτίδου! Πόσο χρονών έγινε; Η φώτο με τον γιο της, που μας εντυπωσίασε!
Showbiz

Γενέθλια για την Ελίνα Ακριτίδου! Πόσο χρονών έγινε; Η φώτο με τον γιο της, που μας εντυπωσίασε!

 Η Ελίνα Ακριτίδου είχε γενέθλια!

Η ηθοποιός είναι γεννημένη στις 29 Μαρτίου και την ίδια μέρα έχει γεννηθεί και το ένα από τα τρία της παιδιά!

Η Ελίνα Ακριτίδου δεν είναι λάτρης του Instagram και μας εξέπληξε με τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο της μιας και έχουν την ίδια μέρα γενέθλια.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Διπλά γεννέθλια!! Διήμερο πάρτυ!! Κεκλεισμένων των θυρών φυσικά! Παρ’ολα αυτά δεν χάνουμε το κέφι μας και χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ!!! Μαγειρεύουμε, παίζουμε, κάνουμε γυμναστική, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, χορεύουμε, κάνουμε όνειρα για το μέλλον... και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!! Μόνο που δεν μπόρεσα να πάρω δώρο στο αγοράκι μου!!! Αλλά ούτε αυτό πειράζει!!! Θα του το χρωστάω!!! Θα θυμόμαστε για πάντα και οι δύο μας αυτά τα γεννέθλια!! Χρόνια μας πολλά λοιπόν! Να μας χαίρεστε!! Να είναι η κάθε μέρα όλων μας καλύτερη από την προηγούμενη και να μετρήσουμε όσο λιγότερες απώλειες γίνεται!! Καλή δύναμη και καλή ελευθερία!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!#birthday #bestdayever#boysbirthday #lovemyfamily #lovemyson #lifeisgood #laugh#»!

Η Ελίνα Ακριτίδου ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της και πάθαμε πλάκα με την ομοιότητα που έχουν. Όσο για το πόσο χρονών γίνεται; Δείτε την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved