Insta Live με τον Ηλία Βρεττό: Η απομόνωση με τους γονείς του, η πίστη στον Θεό και το μήνυμά του
Showbiz

Insta Live με τον Ηλία Βρεττό: Η απομόνωση με τους γονείς του, η πίστη στον Θεό και το μήνυμά του

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε από το εξοχικό του στην Εύβοια μέσω insta live στο gossip-tv και η κουβέντα που κάναμε ήταν ανθρώπινη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μάς υποδέχτηκε με χαμόγελο και είχε μεγάλη θέληση να κρατήσουμε μαζί συντροφιά στους ανθρώπους που παρακολουθούσαν τη live μετάδοσή μας μέσω του instagram.

O Hλίας Βρεττός πλήρως ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί, λόγω κορονοϊού, εξομολογήθηκε ότι στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει τη σημαντικότητα της νόσου, ενώ μάλιστα τόνισε ότι έχει μετανιώσει γι’ αυτό και έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Ακόμη, συζητήσαμε για την απόφασή του να περάσει αυτές τις ημέρες στην Κύμη, μαζί με τους γονείς του και πώς έχει αναδιαμορφώσει πλέον την καθημερινότητά του.

Εκτός από αυτά, όμως, θελήσαμε να είμαστε ευχάριστοι, οπότε παίξαμε! Ο Ηλίας Βρεττός αποδέχτηκε το challenge του «Δέκα στα Γρήγορα» και απάντησε σε δέκα ερωτήσεις χωρίς δισταγμό!

Αλήθεια έχει συγχωρήσει την απιστία; Ποιο τραγούδι άλλου ερμηνευτή θα ήθελε να έχει πει εκείνος; Τι θα καταφέρουμε να αποκομίσουμε ως άνθρωποι μέσα από αυτή τη δοκιμασία;

Και φυσικά έπιασε την κιθάρα του και μας τραγούδησε ζωντανά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved