O διεθνής σκηνοθέτης Αλέξανδρος Αβρανάς και η μούσα σύντροφός του μαζί στο νέο του βήμα
Showbiz

O διεθνής σκηνοθέτης Αλέξανδρος Αβρανάς και η μούσα σύντροφός του μαζί στο νέο του βήμα

Ο διεθνής κινηματογραφικός σκηνοθέτης Αλέξανδρος Αβρανάς ανεβάζει στο Εθνικό Θέατρο το έργο «Σ' εσάς που με ακούτε», με πρωταγωνίστρια την σύντροφο Ελένη Ρουσσινού.

Μπορεί ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Αβρανάς να αποσπά διεθνή βραβεία με τις σημαντικές ταινίες του (κορυφαία η «Μiss Violence»), ενίοτε όμως «φλερτάρει» και με το θέατρο.

Το ντεμπούτο του σε αυτό το είχε κάνει το 2011 με την παράσταση «Μικρή κατήχηση για τις κατώτερες τάξεις», που παί­χτηκε στο «Bios», με πρωταγωνίστρια την καλλονή Ελέ­νη Ρουσσινού. Ο χρόνος πέρασε, εκείνη εντυπωσίασε σε ταινίες του Αβρανά -με πιο γερή ερμηνεία της αυτή στο «Miss Violence»- και τώρα οι δυο τους πα­ντρεύουν εκ νέου τις δυνάμεις τους για την παράστα­ση «Σ' εσάς που με ακούτε», που πρόκειται να παρουσιαστεί στο Εθνικό Θέατρο.

Στο έργο της Λούλας Ανα­γνωστάκη θα δούμε ακόμα τους Ιερώνυμο Καλετσάνο, Λάμπρο Κτεναβό, Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, Μι­χάλη Μουλακάκη, Αγλαία Παππά, Ξενία Παυλοπούλου και Πηνελόπη Τσίλικα.

Η μούσα του

Ο Aλέξανδρος Αβρανάς και η Ελένη Ρουσσινού ευτυχούν μαζί, χωρίς να θέλουν να μιλούν για τη δυνατή σχέση ζωής τους. Σπάνια ρίχνουν φως στην προσωπική τους ζωή και μια φορά που αναφέρθηκε εκείνος στη μούσα του είπε χαρακτηριστικά:

«Οταν σηκώνομαι το πρωί και κοιτάζω τον καθρέφτη, χαμογελάω. Ακόμα και σε πο­λύ δύσκολες εποχές όταν με την Ελένη, τη σύντροφο μου, δεν είχαμε να φάμε, ακόμα και τότε σηκωνόμουν ευδιάθετος γεμάτος αισιοδοξία».

Εκείνη τον δυνάμωσε για να κερδίσει μεγάλες νίκες και σημαντικά βραβεία - -στη Βενετία, και όχι μόνο, εκείνη τον κάνει να προχω­ρά μπροστά, κρατώντας τον πάντα σφιχτά από το χέρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved