Δεν θα πιστεύτε ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής το έριξε στην… αστρολογία!
Showbiz

Δεν θα πιστεύτε ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής το έριξε στην… αστρολογία!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: «Δεν έχω πάρει πτυχίο αστρολογίας, αλλά ξεκίνησε από μόνο του!»

Είχε αφήσει για λίγο καιρό το τραγούδι αλλά έχει επιστρέψει δυναμικά. Σε συνέντευξή του δηλώνει ότι τον τελευταίο καιρό τον γοητεύει η αστρολογία!

Παράπονα από τον χώρο (του τραγουδιού) κι από συναδέλφους έχετε; Θεωρήσατε κάποια στιγμή ότι έχετε αδικηθεί;
Εχω αδικηθεί, αλλά όχι από συναδέλφους. Ήταν πολλές συγκυρίες πραγμάτων, ομαδικές κινήσεις, από επιχειρηματίες. Γιατί η αδικία είναι συγκυρία πολλών πραγμάτων, επιχειρηματία , μαγαζιού και εταιρίας μαζί. Για να κάνει επιτυχία ένας καλλιτέχνης πρέπει να συμβάλουν πολλοί παράγοντες. Δεν είναι μόνο οι συνάδελφοι του. Είναι ένα ολόκληρο σύστημα από πίσω, που ελέγχει και διαμορφώνει τα πάντα, σε «ανεβάζει» και σε «κατεβάζει».


Ασχολείστε με την αστρολογία. Πώς προέκυψε η ενασχόληση σας αυτή;
Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, επειδή ακούστηκε αυτό, δεν έχω πάρει πτυχίο αστρολογίας. Εγώ τραγουδιστής είμαι και θα παραμείνω, απλά με γοητεύει η αστρολογία. Αυτό τώρα τελευταία μου έχει βγει...

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί και ανακαλύψτε ποιος είναι ο τραγουδιστής

Πείτε μου λίγα πράγματα για το σχήμα και το πρόγραμμα στις Τρεις Γέφυρες, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό.
Ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει. Με δύο σπουδαία ονόματα, τον εκπληκτικό Ζαφείρη Μελά και την απίστευτη Χαρά Βέρρα. Είναι και οι δυο τους μοναδικοί καλλιτέχνες, που τους θαυμάζω και τους αγαπώ, γιατί, εκτός από σπουδαίοι τραγουδιστές, είναι πάνω από όλα σπουδαίοι άνθρωποι. Κι αυτό εμένα μου αρέσει περισσότερο. Θέλω ο άλλος να είναι πιο πολύ άνθρωπος παρά καλλιτέχνης.

Κυκλοφορήσατε και νέο τραγούδι. Τι άλλο ετοιμάζετε για το άμεσο μέλλον;
Πολλά και όμορφα τραγούδια. Γενικά είμαι σε μία δημιουργική περίοδο και έχω ρίξει μεγάλη βαρύτητα στη δουλειά μου. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Σπάω» από τη Sonar Music Plus και νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με τον επιτυχημένο Αντρέα Γιατράκο, αλλά και τον ταλαντούχο Βασίλη Δήμα, που υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.
Αγαπώ πολύ τον Βασίλη Δήμα και τον πιστεύω πάρα πολύ, γιατί, εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικός. Παίζει πολλά όργανα και ταυτόχρονα γράφει και στίχους, πράγμα που είναι πολύ σπάνιο. Είναι πολυτάλαντος.

Πού χρωστάτε ευχαριστώ;
Στους γονείς μου, που με ώθησαν να κάνω αυτή τη δουλειά και είχαν δίκιο, γιατί εγώ δεν ήξερα και δεν φανταζόμουν ότι θα την κάνω επάγγελμα. Επίσης να πω ότι στον δρόμο μου βρέθηκε ο Ηλίας Φιλίππου και σε αυτόν χρωστάω το ότι μου γνώρισε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Γενικά του χρωστάω ότι από αυτόν (σ.σ.: τον Ηλία Φιλίππου) φτάσανε τα τραγούδια μου στη Minos κι έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου.
Υπάρχουν και άλλοι καλλιτέχνες που χρωστάνε την καριέρα τους στον Ηλία Φιλίππου, αλλά δεν θα μιλήσω εγώ γι' αυτούς. Είμαι ευγνώμων προς τον Ηλία Φιλίππου .Ετσι νιώθω και για τον σολίστ του μπουζουκιού Δημήτρη Κολτατζή, γιατί σε αυτόν χρωστάω ότι με γνώρισε ο Ηλίας Φιλίππου.
Με βοήθησε πολύ ο άνθρωπος αυτός.

Και συγγνώμη σε ποιον;
Συγγνώμη χρωστάω μόνο στον εαυτό μου. Γιατί στον μόνο άνθρωπο που έχω κάνει κακό μέχρι τώρα είναι στον εαυτό μου. Και το κακό που έκανα στον εαυτό μου είναι ότι δεν τον άφησα να πάει εκεί που έπρεπε να πάει, γιατί όταν μου παρουσιάστηκε να κάνω κακό σε κάποιον άλλον για να προχωρήσω εγώ, προτίμησα να πάθω ζημιά εγώ παρά ο άλλος. Ετσι είμαι ως άνθρωπος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved