Ελένη Μενεγάκη: Η βόλτα με τα παιδιά της και η αγωνία της – Τι συνέβη; (Video & Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η βόλτα με τα παιδιά της και η αγωνία της – Τι συνέβη; (Video & Photos)

H Ελένη Μενεγάκη μένει σπίτι – όπως όλοι μας- με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο μιας και ο ιός έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα.

Ο μόνος λόγος που βγαίνει έξω είναι για να πάει στα στούντιο του Alpha για την εκπομπή της. Ο καιρός ήταν καλύτερος την Κυριακή, που είχε γενέθλια η μικρή Μαρίνα της και αποφάσισε να κάνει μία μικρή βόλτα στα Μελίσσια με τα παιδιά και τον σκύλο τους.

Ετοιμάστηκε για τη βολτίτσα της με τα παιδιά και τον σκύλο και… βγαίνοντας από το σπίτι, θυμήθηκε ότι… δεν είχε φτιάξει το χαρτί που θα της επιτρεπόταν η μετακίνηση για έναν μικρό περίπατο με το σκύλο. Τι έκανε;Γύρισε σπίτι η Ελένη! Μπήκε στο σπίτι, έφτιαξε το χαρτάκι που επιβεβαίωνε την ώρα που έφευγε από το σπίτι της στα Μελίσσια… και βγήκε!

Όμως, μπορεί να έκανε μία μικρή βόλτα, αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπή της τις ανησυχίες που είχε κατά τη διάρκεια της βόλτας της, αλλά και οι σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό της!

Ποιες είναι αυτές οι ανησυχίες της; Δείτε την gallery που ακολουθεί αλλά και το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ελένη που αποκάλυψε τις ανησυχίες της και τις σκέψεις της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved