Μπέττυ Μαγγίρα - κορονοϊός: «Η κόρη μου πέρασε δύο μεγάλες ιώσεις απανωτά, δεν είμαι πολύ ψύχραιμη»
Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα - κορονοϊός: «Η κόρη μου πέρασε δύο μεγάλες ιώσεις απανωτά, δεν είμαι πολύ ψύχραιμη»

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμωδία του Alpha «Σπίτι είναι» δηλώνει ανήσυχη με την επιδημία του κορονοϊού

Υποδύεται την Αθηνά στην οικογενειακή σειρά του Alpha «Σπίτι είναι».
Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το ρόλος της αλλά και για την πανδημία του κορονοϊού που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη

Εν τέλει η Αθηνά είναι γυναίκα - αράχνη;
Προσπαθεί, κάνοντας τα πάντα να κερδίσει αυτό που θέλει η ίδια. Ήταν παντρεμένη με τον Σωτήρη, αλλά τον κεράτωσε με το αφεντικό της, νομίζοντας ότι θα ζήσει τη μεγάλη ζωή. Έλα όμως που δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα φανταζόταν. Οπότε γλυκοκοιτάζει τον Σωτήρη, προσπαθώντας να του κάνει χαλάστρα στη σχέση του με τη Ράνια.

Χρησιμοποιώντας το παιδί...
Το παιδί είναι η αφορμή. Η αιτία είναι η ανασφάλεια της, οπότε θέλει πίσω τον παλιό της σύζυγο. Ενώ η ίδια τον παράτησε.

Και στην αληθινή ζωή, πολλές φορές, η
μάνα δεν χρησιμοποιεί το παιδί της για να
διεκδικήσει είτε υλικά είτε συναισθηματικά
αγαθά;
Εξαρτάται από την προσωπικότητα της εκάστοτε γυναίκας. Μια σωστή γυναίκα δεν εκμεταλλεύεται τη γονεϊκή σχέση. Σίγουρα το κάνουν πολλές.

Ποιο υπήρξε το δέλεαρ για την αποδοχή
του ρόλου της Αθηνάς;
Μου άρεσε το καστ. Το σενάριο 2-3 επεισοδίων, που διάβασα στην αρχή. Ο σκηνοθέτης. Έβλεπα ότι θα γίνει μια πολύ ωραία δουλειά.

Απέχετε από τη θεατρική σκηνή;

Καθαρά από επιλογή, παρ ότι υπήρξαν πολλές προτάσεις. Επειδή τα παιδιά μου είναι μικρά, επέλεξα να κάνω μόνο τηλεόραση. Έχω
περισσότερο χρόνο για εμένα και τα παιδιά
μου.

Η μυθοπλασία επανέρχεται με θετικές προοπτικές στην ΤV;
Ο κόσμος αποζητά τη μυθοπλασία και νομίζω γίνεται επιλεκτικός. Δεν βλέπει μόνο ό,τι του πλασάρουν ως καινούργιο ή ό,τι προβάλλεται ως μόδα. θεωρώ πως ό,τι είναι καλό θα πουλάει, όπως είναι οι "Άγριες μέλισσες" και το "Κόκκινο ποτάμι".

Πώς διαχειρίζεστε την επέλαση του κορονοϊού;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Είστε δημιουργική με τα παιδιά, εφόσον
«Μένουμε σπίτι»;
Προσπαθώ. Καθώς η Ανδριάνα πρέπει να μείνει λίγο καιρό μέσα για να αναρρώσει. Οπότε κρατάμε και τη μικρή μέσα. Είναι ένα φαινόμενο πολύ ακραίο και πρωτόγνωρο για όλους μας.

Νιώθετε ικανοποιημένη από τον τρόπο που
τα κανάλια προβάλλουν τις εξελίξεις γύρω
από την πανδημία του κορονοϊού;
Στα κανάλια ανέκαθεν πούλαγε το δράμα και η τρομολαγνεία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν απέχουμε πολύ από την πραγματικότητα. Βλέπουμε και τι συμβαίνει στη γειτονική μας Ιταλία. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved