Καν΄ το όπως η Κατερίνα Καινούργιου! Μαλλιά περιποιημένα και όμορφα...  και στην καραντίνα (Photos)
Showbiz

Καν΄ το όπως η Κατερίνα Καινούργιου! Μαλλιά περιποιημένα και όμορφα... και στην καραντίνα (Photos)

Η κρίση του κορονοϊού μας κρατά σπίτι σε καραντίνα αφού έτσι βοηθάμε όλοι στη μη περαιτέρω διασπορά του ιού.

 

Το ίδιο κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μπορεί την περασμένη εβδομάδα για κάποιες ημέρες να ήταν εκτός τηλεοπτικού «αέρα» λόγω προληπτικών μέτρων κατά το κορονοϊού, όμως επέστρεψε και πάλι στο πόστο της.

Αυτό που έχουμε παρατηρήσει εν καιρώ καραντίνας είναι ότι το Instagram έχει γεμίσει από «φυσικές» φωτογραφίες των celebrities. Με απλά λόγια τι κι αν είναι μακριά από κομμωτήρια και beauty saloons, είναι ακόμη πιο όμορφες γιατί απλά... είναι φυσικές!

Και η Κατερίνα Καινούργιου είναι ανάμεσα σε αυτές αφού μέσα από πρόσφατο βίντεο της, την είδαμε όπως ακριβώς είναι στο σπίτι. Φυσική και κούκλα.

Η παρουσιάστρια μέσα από το βίντεο μας έδειξε πως φροντίζει το δέρμα της, κάνει θεραπείες και μάσκες ομορφιάς στο πρόσωπό της και φυσικά… δεν βάφεται μέσα στο σπίτι της!

Με αφορμή λοιπόν αυτό το βίντεο και τη σκέψη που όλες κάνουμε για το πώς θα έχουμε λίγο περιποιημένα τα μαλλάκια μας μέσα στο σπίτι, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις φωτογραφίες της όμορφης παρουσιάστριας για να σου δείξουμε τα απλά χτενίσματα που μπορείς κι εσύ να κάνεις απλά.

Για μπες στη gallery και πάρε ιδέες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved