Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δει τη θέα που έχει το σπίτι της στη Κάρυστο- Θα ξετρελαθείς
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έχεις δει τη θέα που έχει το σπίτι της στη Κάρυστο- Θα ξετρελαθείς

 

H Ελένη Μενεγάκη μένει σπίτι… στα Μελίσσια με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού.

Και μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι της, όμως το μυαλό της δεν είναι στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου που της λείπει πολύ… αλλά στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της μαμάς της, Ζέτας Μισόκαλου όπου εκεί βρίσκεται με τον σύζυγό της, Στέλιο!

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πριν λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής της: «Η Κάρυστος καταπληκτικό μέρος και δίπλα από την Αθήνα. Μπαίνεις στο ferry boat και σε πενήντα λεπτά είσαι Μαρμάρι ή πας γύρω γύρω και πας με την παντόφλα που κάνεις μισή ωρίστα. Σας τα λέω όλα αυτά γιατί τριάντα χρόνια η μαμά μου που πολύ την μνημονεύω τις τελευταίες ημέρες, δεν ξέρω γιατί. Πρέπει πραγματικά να μου λείπει περισσότερο από όσο νομίζω. Η μαμά μου, μου τα έλεγε πάντα ότι είναι ο τόπος μας.»

Και πρόσθεσε: «Από εκεί είναι το Μπιθικωτσέικο, είναι το ένα κομμάτι από το σόι μου. Η μαμά μου αισθανόταν ότι τον αδικούσα αυτό το τόπο»!

Στην Κάρυστο, απ’ όπου κατάγεται η Ελένη Μενεγάκη, έχει στην κατοχή της ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Ολόκληρη η πολυκατοικία που αποτελείται από 12 διαμερίσματα ανήκει στη μητέρα της, η οποία ενοικιάζει τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Όπως έχει αναφέρει το σπίτι της είναι πιο πάνω από την πλατεία της Καρύστου, είναι ψηλά και έχει υπέροχη θέα!

Και ναι έχει υπέροχη θέα το σπίτι της στην Κάρυστο και την έχουμε δει, δες την και εσύ στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved