Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά ως σκηνοθέτης
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά ως σκηνοθέτης

Επειδή οι σωστές ειδήσεις και τα ονόματα απανταχού των καλλιτεχνών, δεν είναι έδαφος για παραφιλολογίες και εγωϊστικές πρωτιές, ας γράψουμε σωστά και τεκμηριωμένα το θεατρικό μας ρεπορτάζ. Ξεκινάμε λοιπόν!

Με ένα ιταλικό σύγχρονο έργο, θα περάσει και πάλι την πόρτα του θεάτρου «Αθηνά», ο Πέτρος Φιλιππίδης, τελευταία φορά βρέθηκε εκεί το 1997 με το έργο του Τζο Όρτον, «Loot».

Πρόκειται για ένα θέατρο στο οποίο έχει χαρίσει πολλές και μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες ο Πέτρος Φιλιππίδης -πολλοί είναι εκείνοι που ακόμη θυμούνται τις ουρές που υπήρχαν έξω από το θέατρο και έφταναν μέχρι την Πατησίων με την παράσταση «Αταίριαστο Ζευγάρι» που πρωταγωνιστούσε με τον Τάσο Χαλκιά- και επιστρέφει τώρα με μια εξαιρετική κομεντί.

Πρόκειται για το «Perfetti Sconosciuti» την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Πάολο Τζενοβέζε, τα δικαιώματα της οποίας κατάφερε και εξασφάλισε ο θεατρικός παραγωγός, Θοδωρής Μαροσούλης.

Ο ίδιος θέλει να δώσει έναν γενικό ανανεωτικό αέρα στο συγκεκριμένο θέατρο, γι' αυτό και πρωταρχικό μέλημά του είναι να φιλοξενηθούν παραστάσεις με πρόσημο την ουσιαστική ψυχαγωγία του θεατρόφιλου κοινού.

Αρωγό στο όραμά του βρήκε τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος θα δώσει το προσωπικό του στίγμα στο ρεπερτόριο του θεάτρου, καθώς εκτός από την κεντρική σκηνή που θα φιλοξενήσει το «Perfetti Sconosciuti», θα φιλοξενηθούν στον ίδιο χώρο ακόμη δυο παραστάσεις, μια που θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ακόμη μια παιδική παράσταση.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συμπληρώνει προσεκτικά την ομάδα των ηθοποιών έχοντας ήδη συμφωνήσει μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές με τους: Απόστολο Γκλέτσο, Βασιλική Ανδρίτσου, Ντόρα Μακρυγιάννη και Σωκράτη Πατσίκα.

Επτά επιστήθιοι φίλοι μαζεύονται στο σπίτι του ενός, για δείπνο. Όταν αποφασίσουν να μοιραστούν μεταξύ τους το περιεχόμενο κάθε μηνύματος, email και κλήσης που λαμβάνουν, πολλά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ισορροπίες διαταράσσονται. Αξίζει να σημειώσουμε πως το θέατρο «Αθηνά» ανακαινίζεται εκ βάθρων δημιουργώντας μια διαφορετική αίσθηση για ηθοποιούς και θεατές.

"Θα βρεθουμε ξανα μετα απο 20 χρονια!!!❤️❤️❤️❤️τοτε:ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ στο STAR,τωρα στο ανακαινισμενο θεατρο ΑΘΗΝΑ,εσυ θα πρωταγωνιστεις και εγω θα σε σκηνοθετω!!!αγαπημενη μου Βασιλικη!!!" έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας ο Πέτρος Φιλιππίδης την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον χειμώνα θα συνεχίσει στο θεατρικό του «σπίτι», το θέατρο «Μουσούρη», με τη δεύτερη χρονιά της επιτυχημένης κωμωδίας του Ζορζ Φεντό, «Ψύλλοι στ' αυτιά», ενώ ήδη έχει οργανώσει το ρεπερτόριό του για τα επόμενα χρόνια στο ίδιο θέατρο με συνεργασίες-έκπληξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved